IZRIČIT

Mirko Šijan je Bojani Rodić jednu stvar STROGO ZABRANIO: Majka Goca ga u tome podržala

Ovo nikako ne dozvoljava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, E-stock/Č. Vukojičić

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova partnerka Bojana Rodić nedavno su postali roditelji sina kom su dali ime Zoran po Mirkovom pokojnom ocu.

Njih dvoje uživaju u čarima roditeljstva, a kako Skandal piše, Šijan je zabranio Bojani da objavljuje fotografije njihovog deteta na internetu bez blura na licu, a u tome ga je podržala i njegova majka Goca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Mirko zna da ima mnogo pedofila i manijaka, pa neće ništa da prepušta slučaju. Zato je i naredio Bojani da krije lice bebi bar prvih godinu dana i ona se složila s njim – rekao je izvor za pomenuti medij.

-Sa njim se slaže i Goca jer zna da ima i onih zlobnih i poganih koji mogu, daleko bilo, da ureknu dete, a to nikako ne valja dok je još mali. Što bi to radili sebi, ko treba da vidi bebu od najbližih, videće je kod kuće i to je to – zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (1)

  1. Zaintrigirao me naslov. Muz zeni zabranjuje strogo...... i to javno.Nista nece biti od tog braka.Danas joj je zabranio to, sutra nesto drugo i ona ce uvek biti u nekim zabranama. Licno, nikada nebi zapocela zivot sa tipom koji mi nesto brani.Ako me vec smatra nesposobnom da sama odlucim da li je to dobro za nas onda cao.To su posesivni tipovi koji sve naj bolje znaju.

    Odgovori

Ostavite komentar