ISKRENA

Dragana Mirković otkrila čime joj se BAVE deca i priznala da je njenu ćerku zbog ovoga bilo BLAM

Konačno progovorila o porodici i tome kakvim životom žive

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Pevačica Dragana Mirković već godinama je u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu.

Za razliku od mnogih njenih kolega, ona decu ne voli da eksponira u javnosti i retko o njima govori u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, ona je sada progovorila o svojoj ćerki, ne skrivajući ponos.

-Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona – rekla je Dragana za Alo.

-Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u jednom hotelu, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar