OTVORILA DUŠU

Kameron Dijaz otkrila šta znači POSTATI MAJKA u 47. godini: “Za to morate jako da se potrudite”

Rekla i da li će ponovo snimati filmove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Slavna glumica Kameron Dijaz i njen partner Benji Maden u januaru 2019. godine su postali roditelji ćerkice Radiks.

Glumica nije želela da otkriva kako je ostala u drugom stanju, prirodnim putem ili veštačkom oplodnjom, a šuškalo se i da je angažovala surogat majku. Međutim, ona je pružila podršku svim ženama koje žele da se ostvare u ulozi majke i istakla da je došlo vreme da neke stvari u svom životu promeni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je u intervjuu sa Džimijem Felonom rekla da joj je svaki trenutak proveden sa ćerkom dragocen i da “svaki dan nosi nešto novo, a Radiks zbog toga nije ista beba koja je bila juče”.

-Veliko je zadovoljstvo gledati kako raste, biti deo toga i pomoći joj da bude svoja. To je neverovatno – istakla je glumica.

Kameron Dijaz
Youtube printscreen

Kameron je kroz osmeh istakla i to da joj telefon više nije pun fotografija njenih pasa kojih ima četiri i da neprestano slušaju dečje pesmice i u tome uživaju kao porodica.

U intervjuu sa manekenkom Naomi Kembel koja je ove godine, u 51. godini života postala majka, glumica je ispričala kako je želela da pronađe ravnotežu u svom životu.

-Ljudi se venčaju i mladi zasnuju porodicu. Ja to radim u drugoj polovini života. I konačno volim svoj život jer je privatan. Moram da doživim stosedmu. Dakle, bez pritiska – rekla je Kameron kroz smeh.

-Kad se u mojim godinama odlučite za roditeljstvo, to je pravi izbor. Za to morate da se jako potrudite – priznala je ona dalje.

Ona je odlučila i da se povuče iz posla i posveti se privatnom životu.

-Jednostavno sam sada na drugom mestu u životu, sad sam tu i nikad u životu nisam bila ispunjenija. Nemam više ono što je potrebno za snimanje filmova, sva moja energija je ovde – istakla je Kameron Dijaz.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar