Mirjana Bobić Mojsilović je u MLADOSTI ostala bez muža: “Danas sam udata za SLOBODU”

Književnica se nakon tragičnog događaja nije opet udavala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Književnica i voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović, svoj privatni život krije od očiju javnosti, a o njenom emotivnom životu se vrlo malo zna.

Ono što je poznato jeste da je rano ostala bez muža, doktora Ljubomora Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao samo 37 godina. Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je ona jednom prilikom u emisiji “Promena”.

– Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo – rekla je Mirjana tada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kako ova žena dobro izgleda. U tim godinama, bez botoksa, silikona i ostalih drangulija i zahvata koje se rade po nannoklinikama. Barem se ne vide. Volim ljude koji se ne stide svojih godina i koji ih sa ponosom nose. Verovatno ima i nešto od one čuvane unutrašnje lepote

    Odgovori

Ostavite komentar