ISKRENA

Kija o Slobinoj PREVARI: Nije “Zadruga” ostavila toliko RUŽAN utisak na mene koliko ono što je bilo posle

Otkrila i kakvi su joj sada planovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kija Kockar, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” i tu se osvrnula na učešće u prvoj sezoni “Zadruge” i period kada ju je tadašnji suprug Sloba radanović prevario sa Lunom Đogani.

-2018. sam poobedila i izašla iz rijalitija. Ja sam sve to znala, znala sam da budem strpljiva i da taktiziram. Naučila sam koliko sam slaba i koliko sam jaka. Smatram da sem te velike stvari koja se desila između mene i Slobodana, sve ostale neke svađe su meni smešne. Kada vidim svađe oko hrane, to nije smešno, nama je smešno kad gledamo. Ja sve pamtim, ljudi me podsećaju – rekla je Kija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Setim se i sama mnogih stvari, ali bilo je ružnih stvari i posle. Nešto se nikad nije snimilo, nije “Zadruga” ostavila toliko ružan utisak na mene koliko ono što se dešavalo posle. Ne kažem da je non-stop bilo savršeno, imala sam i ja greške, ali ništa što bi povredilo druge ljude. Mogu slobodno da kažem da nikome nisam učinila zlo kada sam bila unutra i kada sam izašla – istakla je ona dalje.

Kako je rekla, sada ide u Ameriku na zasluženi odmor.

-Kija ide u Ameriku i idem na odmor. Konačno sam dobila vizu, a kada se vratim bacam se na posao – zaključila je ona u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar