Nestvarna scena na Nou Kampu: Umtiti plakao pred Laportom moleći za novu šansu u Barseloni

Prilično bizarni detalji pregovora sa Francuzom su isplivali na videlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia

Samjuel Umtiti je bio jedan od prvih igrača za odstrel ovog leta u Barseloni, ali je neočekivano došlo do potpunog obrta.

Na kraju je uprava sa Đoanom Laportom na čelu odlučila da Francuza ostavni na Nou Kampu, ali do danas nikom nije bilo jasno kako sve sve preokrenulo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako prenose španski mediji, Samjuel Umtiti je novu šansu u Barseloni izborio doslovno suzama, to jest one su bile okidač za promenu pristupa čelnika.

Naime, prilikom razgovora o njegovoj budućnosti u Kataloniji sa Đoanom Laportom, usled žustrih reči i agresivnog pristupa prvog čoveka Katalonaca, Umtiti je počeo da se pravda, a onda je pustio suzu.

Laporta je tada promenio ploču, zagrlio Francuza i obećao mu novu šansu.

Zbog čega je predsednik Barselone bio besan na Umtitija?

Razlog je činjenica da se štoper nije naigrao u plavo-crvenom dresu, a razlog su bile povrede, koje nisu bili dobro sanirane. Tada je Laporta imao stav da je Umtiti više na bolovanju nego na terenu, a onda je Francuz objasnio da tretman klupski lekara nije bio na nivou.

U svemu ovome najveći dobitnik je sigurno Samjuel Umtiti, koji će imati novu šansu.

BONUS VIDEO:

Pjanić bez dlake na jeziku po odlasku iz Barse: Kuman me nije poštovao, ponašao se kao da imam 15 godina!Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar