“Eno, leži mrtva na šljunku, IZUDARANA do neprepoznatljivosti”: Svađala se sa sinom, a onda se začuo KRIK

Neki od suseda ostali su zatečeni vešću da im je u ulici policija i da se dogodilo ubistvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/facebook

Beživotno telo ženske osobe pronađeno je u petak u poslepodnevnim satima u dvorištu porodične kuće u Kraljevečkim Novakima na sesvetskom području u Hrvatskoj.

Nakon stravičnog pronalaska, policija se digla na noge te ubrzo lisice na ruke stavila osobi koja se dovodi u vezu sa zločinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem porodično je povezana sa žrtvom i privedena je. Uviđaj i kriminalističko istraživanje su u toku – kažu iz zagrebačke policije.

Kako pišu 24sata.hr, osumnjičen je njen sin.

Neki od suseda s kojima je Jutarnji list razgovao ostali su zatečeni vešću da im je u ulici policija i da se dogodilo ubistvo. Jedna, pak, komšinica kroz suze nevoljno otkriva kako je začula krike u popodnevnim satima.

– Ostali smo u šoku kad smo čuli policiju i Hitnu u ulici. Galama u tom dvorištu nije bila preterana, ali su se povišeni tonovi čuli i kako ona smiruje sina. Ne znam oko čega je bila prepirka, ali je oko 16 sati sve nakratko utihnulo. I onda nije prošlo dugo kad se začuo krik. Nakon smrti supruga jedva se oporavila i nastavila da brine o sinu. Nesrećnica nam se inače znala poveriti da je digao ruku na nju, a na upit je li prijavila policiji ili zašto ga ne prijavi, odmahivala je rukom i govorila: “Pa porodica smo. Znaš da nije dobro psihički. Ma biće sve u redu” – otkriva za Jutarnji list jedna od komšinica Popovečke.

“Gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti”

Druga ne pronalazi reči kojima bi opisala jezu koja ju je prošla kad joj je sused rekao “Eno, leži mrtva na šljunku. Navodno ju je ubio nožem. Trebalo je da ga prijavi.”

– Sused policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih celi svoj život – govori jedan od suseda 24 sata.hr.

Hitna pomoć pregledala je ženu i mogla samo proglasiti smrt.

– I radnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su videli. Koliko sam uspeo načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti – govori drugi sused.

Pokojna žena s porodicom u toj ulici je živela preko 20 godina, a kada su je juče neki sreli u prolazu nije im delovala zabrinuto i da kod kuće, možda, proživljava možda pravi pakao.

– Poznavala sam je u dušu i nemam reči za ovo što ju je snašlo. I zaista mi ne pada na pamet išta reći o toj porodici jer živeli su povučeno, sa svojim problemima i mukama. Samo ću reći da je sina štitila kao lavica – zaključuje druga komšinica koju je uznemirila hrpa policijskih vozila oko 17 sati kada su joj projurili kraj kuće sa sirenama.

“Nismo čuli svađe, a on je bio miran”

– Muž pokojnice umro je pre nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član porodice nekoliko godina pre smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Nemačkoj. S njima smo se pozdravljali na putu, jer su nam susedi, ali osim toga nismo primetili da je agresivan prema pokojnici – govori prvi sused i nastavlja:

– To je danas bilo zaista strašno. Svi smo videli telo komšinice, jer ga policajci nisu smeli odmah pokriti. Glava joj je bila pokrivena majicom. Njeno telo ležalo je u dvorištu na prilazu kući – govori sused.

I on i svi ostali o njoj kažu da je bila tiha i povučena, a iz kuće nisu čuli svađe.

– Znam ga otkad su gradili tu kuću pre 20 – ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim koracima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo – zaključio je sused.

Policija na mestu događaja satima prikuplja dokaze s mesta tragedije kako bi rekonstruisali celi tok zločina, a možda im u tome pomogne i osumnjičeni koji se nalazi na kriminalističkom istraživanju.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar