Brza AKCIJA policije u Rakovici: Uhapšen MANIJAK (40) koji se samozadovoljavao pred devojčicama u parku

Manijak je pokušao da pobegne kada je čuo ili naslutio da deca zovu policiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša, Shutterstock

M. Z. (40) uhapšen je sinoć oko 21 sat brzom intervencijom policajaca PS Rakovica zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje u parku u blizini Ulice pilota Mihajla Petrovića u Rakovici, u kom su bile maloletne devojčice sa drugovima.

Kako se nezvanično saznaje, M.Z. je uhapšen nakon prijave maloletnih devojčica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dve devojčice starosti od 15 godina bile su sa još dva svoja vršnjaka i jednim punoletnim mladićem. M.Z je bio na oko 10 metara udaljen od njih. Sedeo je prvo na klupi, a potom je ustao okrenuo se prema devojčicama otkopčao pantalone i gledajući u njih počeo da se samozadovoljava. Jedna od uplašenih devojčica odmah je zvala policiju – objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da je manijak kada je čuo ili naslutio da deca zovu policiju pokušao da pobegne.

– Srećom deca su znala tačno do detalja da opišu muškarca, kao i šta je imao na sebi, te je u blizini parka uhapšen. Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, ali kako sam čuo on je policiji poznat od ranije. Ono što me je začudilo jeste da je on, na predlog tužilaštva da mu se prijava piše u redovnom postupku odmah pušten na slobodu – kaže izvor koji je ovom prilikom želeo da pohvali reakciju dece koja su odreagovala na najbolji mogući način i u nevolji se obratila ljudima koji su tu da nas čuvaju.

Kako se nezvanično saznaje M.Z je poznat policiji od ranije po drugim krivičnim delima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar