Trudna žena Velje Nevolje NESTALA iz Srbije, Bosketova Ruskinja u PANICI: “Nije znala kakva zla on čini”

Iz zemlje je nestala i Bojana, Belivukova supruga, za koju se priča i da je trudna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Veljko Belivuk i njegova grupa od hapšenja u februaru ne samo da strepe od suđenja već, kako saznajemo, ozbiljno strahuju i za članove svojih porodica zbog moguće osvete suparničkih klanova.

Naime, tom strahu u prilog ide i sve do sada viđeno za vreme rata “škaljaraca” i Veljinih “kavčana”, tokom koga odmazda članova porodica nije ništa neuobičajeno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo to je razlog što su svi visokopozicionirani članovi ove krvničke organizacije iselili svoje porodice na druge lokacije, o čemu je Objektiv već pisao.

BOSKETOVA RUSKINJA U PANICI

Iz zemlje je nestala i Bojana, Belivukova supruga, za koju se priča i da je trudna.

– Navodno se preselila u Grčku i ne misli da se vraća. Ona je živela u stanu od 82 kvadrata u luksuznom kompleksu na Zvezdari – kažu dobro upoznati izvori.

U istom kompleksu stan ima Vlado Draganić (47), zvani Boske, vlasnik „kuće smrti” u Ritopeku, ali se nekretnina vodi na ime njegove druge supruge, koja je inače Ruskinja.

– Kuću od 300 kvadrata u naselju Livadice 3 sagradio je 2003. godine, ali ju je prodao Belivuku za 136.000 evra. Međutim, nije uspeo da je prepiše na njega. Od tih para je kupio stan u zgradi u kojoj je i Belivuk. Draganićeva supruga nedavno je viđena u gradu sva uplašena, sa dve male ćerkice. Ona govori srpski, a njeni poznanici kažu da nije znala kakva zla on čini. Ona i deca su bili u stanu kada je SPBOK uleteo da ga uhapsi – kaže dobro upućen izvor Objektiva.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 3. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Tako i treba nek se plase,jbg osveta je legitimna,a i veprova je pobegla sa kojim parama,cudi me da je policija nije pratila,sigurno ima sakrivenih para...

    Odgovori

Ostavite komentar