Prvo ih premlatio pa legao da spava pored dece: Jeziva ispovest svekrve nakon KRVNIČKOG NASILJA kod Čačka

Goran je prebio suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock, Objektiv.rs/Tamara Trajković

– Ne mogu da oprostim Goranu to što je uradio. Kao dete je mene branio od svog oca nasilnika, a poslednje tri godine se pretvorio u nekoga koga više ne poznajem – kaže Stoja V, majka nasilnika Gorana V, koji je u noći između nedelje i ponedeljka krvnički pretukao svoju suprugu u porodičnoj kući u selu Zablaće kod Čačka.

Naglašava da joj je trenutno jedina i najveća želja da joj se snajka oporavi potpuno jer je neophodna svojoj deci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Najmlađe dete ima svega devet meseci i te večeri je prestalo da sisa. Snajka ga je dojila do te večeri, a sada sam prinuđena da se snalazim kako znam i umem dok je ona u bolnici. Troje starijiih su trenutno kod druge babe, a ja brinem o najmlađem – kaže Stoja.

Zatim je do detalja opisala šta se izdešavalo te noći.

– Goran je došao oko 3 sata, ja sam spavala, a probudio me je kad me je dodirnuo za ruku. Rekao mi je “pretukao sam ženu” i da “ne zna da li je živa”. Skočila sam i pitala gde je i da zove Hitnu pomoć i nekoga – priča Stoja.

Umesto odgovora, prema njenim rečima, Goran je počeo da je tuče.

– Uhvatio me je za ramena i udario glavom u glavu. Ja sam vrisnula, a starije dete se probudilo. Ujeo me je za ruku nakon čega sam izletela iz kuće – navodi Stoja.

Goran je međutim majku stigao u dvorištu gde je prema njenim rečima počeo da je šamara. Starica je pobegla kod komšija odakle je pozvala policiju. Došle su tri patrole, a Stoja je sa jednim kolima krenula da traži snajku dok su ostali policajci ušli u kuću.

“Goran je bio moja nada”

Stoja V. naglašava da više ne želi da vidi starijeg sina.

– Goran me je mnogo puta kao dete branio od svog oca nasilnika i brinuo o bratu koji je mentalno obolelo. Bio je moja nada, ali više ne želim da ga vidim, ako ga budu pustili, ja ne želim da živim ovde – priča Stoja koja je 30 godina trpela porodično nasilje i u nekoliko navrata bila u Sigurnoj kući.

Gorana su zatekli da spava pored dece, a navodno nije znao ni za sebe, a kamoli da kaže gde je ostavio ženu.

Policija je u međuvremenu saznala da su komšije pronašle prebijenu ženu otprilike dva kilometara dalje pored jednog kontejnera. Stoja pretpostavlja da je Goran pretukao suprugu prilikom povratka sa svadbe i da ju je ostavio da leži na đubrištu i nastavio kući peške.

– Bila je u svečanim pantalonima i bluzi, izobličena, ležala je u lokvi krvi, a izgledalo je kao da nema uvo. Mislila sam da je mrtva. Onda se u jednom trenutku čuo jauk. Tada je stigla Hitna pomoći i rekli su da je živa. Tražili su ćebe da je umotaju – priča komšinica Janja Đoković koja je nesrećnu ženu zatekla kako nepomično leži pored kontejnera.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Da li je sada jasno ko ubija zene po Srbiji? Nikakvi cudni tipovi ih ne jure ni po putu ni po nasipu vec muzevi-slabici,bednici i onda se cude sta to bi sa njihovom suprugom.Svaka cast svekrvi sto je sve objasnila inace sudije nikako ne bi uspele da nadju motive

    Odgovori

Ostavite komentar