Ove starlete su BOGINJE operacija: Pre zahvata bile su NEPREPOZNATLJIVE – evo kako su izgledale! (FOTO)

Otvoreno dele svoja iskustva sa estetskim zahvatima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Čini se da je među učesnicama rijaliti programa postao trend da pred ulazak u rijaliti koriguju svoj izgled i podvrgnu se plastičnim operacijama. Nakon Aleksandre Subotić, koja je tokom priprema za „Zadrugu 5” operisala nos i povećala grudi, Objektiv otkriva koje sve učesnice su se odlučile da odu pod nož kako bi bile lepše pred kamerama vile u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra je nedavno podelila svoje fotografije neposredno nakon operacije, gde joj je lice bilo prekriveno zavojima, kao i grudi. Međutim, ona je samo jedna među mnogima koje su javno govorile i delile ovakve detalje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. I njena mama Ljuba Pantović redovno pred rijaliti zakazuje podizanje i zatezanje kapaka kako bi postigla efekat čuvenih „mačjih očiju”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen, ATAImages

Dalila Dragojević uveliko se priprema za ulazak u „Zadrugu 5” sa suprugom Dejanom Dragojevićem. Vrlo je aktivna na Instagramu i sa pratiocima deli svaki detalj svog života, pa nikada nije krila da je imala brojne estetske intervencije. Tako je nedavno otkrila da nije bila zadovoljna nekim korekcijama koje je uradila, pa je odlučila da preduzme nešto tim povodom, te je izvadila silikone iz usana. Na Instagramu je snimala svaki detalj operacije i podelila svoje iskustvo:

Foto: Printscreen, ATAImages

– Ranije sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, u donjoj se to baš lepo razgradilo, a u gornjoj usni ovde, baš sa strane, primetim da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče – rekla je Dalila i podelila fotografije sa koncima na usnama. Sada se oporavila i tačno je natempirala da se oporavi do ulaska u novu sezonu „Zadruge“.

Foto: Printscreen/Instagram

Ipak, boginja operacija je Ana Korać, koja je pred „Zadrugu 5”, u koju bi trebalo da uđe, uradila jednu bizarnu intervenciju. Naime, kako bi suzila već dovoljno uzak struk, ona je odlučila da izvadi rebra i da za to plati 7.000 evra. Koraćeva je do sada operisala grudi, nos je operisala više puta, usne popunila hijaluronom, napumpala je jagodice, uradila mačje oči, a operisala je i zadnjicu u Turskoj. Prema nekim procenama, ona je za svoj sadašnji izgled platila 25.000 evra.

Foto: Printscreen, ATAImages

Starleta Stanija Dobrojević takođe se podvrgla estetskim korekcijama pred ulazak u jedan od prethodnih rijalitija.

– Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Radila sam grudi i nekoliko korekcija – podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne – rekla je Stanija, a da li je pred „Zadrugu 5” korigovala još nešto, videćemo za nekoliko dana. Starleta je svoje korekcije radila postepeno, pa nikada nije došlo do drastične promene u izgledu, iako je mnogo toga promenila na sebi.

Foto: Printscreen, ATAImages

Potpuno suprotno je uradila bivša i buduća učesnica „Zadruge” Maja Marinković, koja je u kratkom vremenskom periodu promenila mnogo detalja na svom licu i telu. Prema pisanju medija, ona je iskeširala više od 23.000 evra na estetske korekcije, a sve to je bilo pred ulazak u četvrtu sezonu „Zadruge”. Maja je operisala nos, uvećala usne, korigovala jagodice, operisala bradu i vilicu kako bi promenila konture lica, stavila nove zube, uradila takozvane mačje oči, istetovirala obrve, nekoliko puta radila grudi i, naravno, ubrizgavala botoks u određene delove lica.

Piše: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar