Iliev u svom stilu – sve “bombe” smo pogodili: Ne padamo pod pritisak lažnih navijača (VIDEO)

"Prošli smo najteže kvalifikacije ikad"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poslednje i pojačanje koje zaključuje letnji prelazni rok u Humskoj, Kvinsi Menig, upravo ima zvanično predstavljanje.

Sa njim je i čovek zaslužan za njegovo dovođenje, Ivica Iliev, sportski direktor Partizana. On se, u svom stilu, prvi obratio okupljenim novinarima, pre samog igrača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Partizan je veliki, ogroman klub, imamo obavezu da učinimo najbolje moguće da to opravdamo da budemo sve veći i ozbiljniji. Svesni smo u kakvim vremenima živimo, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija, kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu… Kad prođemo najjače kvalifikacije koje je ijedan srpski klub u Evropi imao, i imamo razliku 22:1, opet nešto ne valja. Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače, pričali su gde su ta obećanja, šta je sa njima. Mi radimo kako se radi, odvažno, hrabro, sa puno vere i znanja i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo ove kvalifikacije i početak sezone, i prelazni rok, uradili kako se radi – rekao je Iliev.

– Dostojanstveno, staloženo i doveli smo igrače kada je to trebalo – dodao je Iliev i posebno apostrofirao povratak nemanje Miletića, koji će dodatno ojačati odbranu.

Takođe, obajsnio je i kompeltnu proceduru, odnosno trku za Kvinsija Meniga.

– Radili smo ispod radara dva meseca i pokazali smo da ćemo dovesti prava pojačanja. Ja moja pojačanja, bombe, ispunjavam, sve smo pogodili. Opet ste požurili, ne mogu da verujem da je neko pomislio da nećemo imati ekstra iznenađenje. Za realnu većinu koja je na ulicama, znaju šta prolazimo i šta radimo – rekao je.

Iliev je optimista kada je u pitanju novoformirano evrotakmičenje.

– Mi smo optimisti, kandidati smo da budemo prvi. Posle toga će dosta zavisiti od transfera, ali sa trenerom i ovakvim igračkim kadrom – Partizan može, uz pomoć navijača, možemo da ispišemo istoriju – poručio je Iliev i rekao da je Partizan završio prelazni rok.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar