Beograde, raduj se! Na Kanarevo brdo se doselio poseban gost, KOMŠIJE ga KRSTILE – pa se opustio (FOTO)

Ovo nežno i umiljato stvorenje je našlo svoj „smeštaj“ u Vukasovićevoj ulici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/GoogleMaps

Stanovnici Kanarevog brda su ovog proleća imali poseban razlog za slavlje, a danas radost sa njima dele i ostali sugrađani koji su imali prilike da uoče ovaj nesvakidašnji prizor. A, oni koji nisu imali sreće da se ovog jutra nasmeju, neka ostanu sa nama i obećavamo da će u nastavku teksta doživeti pravo oduševljenje!

Naime, svedoci smo da u poslednje vreme sve više nailazimo na neobične prizore u samom srcu Beograda, počevši od ježeva koji su se početkom proleća „pomahnitalo“ šetali prestonicom, do džinovske „nutrije“ ispod Pupinovog mosta. Ovog puta, naša srca je ukralo malo lane, gotovo istovetno omiljenom crtanom junaku „Bambiju“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo nežno i umiljato stvorenje je našlo svoj „smeštaj“ u Vukasovićevoj ulici u beogradskom naselju Kanarevo brdo. Prema informacijama sadržanim u objavi koja je razgalila javnost, pruženo je nekoliko informacija o životu i “navikama” mladunčeta:

– Lane je ovde od proleća ove godine. Kada je stigao bio je mnogo sitniji, sa tankim nožicama i belim tačkicama na leđima. Preplašeno se sklanjao iza kuće, od buke sa ulice. U komšiluku su ga prozvali Bambi. Tokom leta je mnogo porastao, više nema bele tačkice, a na prolaznike koji zastaju da ga posmatraju, pozdrave ili slikaju se više i ne obazire – napisano je.

Kako je Bambi dospeo do ovde, za sada nije poznato, ali verujemo da je ovo najlepša vest koju su Beograđani mogli da čuju!

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar