UŽAS

Relja Popović do detalja opisao trenutak kada je UPUCAN: Izvadio je PIŠTOLJ i naslonio mi ga na glavu

Braneći drugaricu, jedva izvukao živu glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Muzičar Relja Popović upucan je u stomak kada je imao samo 19 godina, a iako danas izbegava da govori o ovoj temi, svojevremeno je do detalja ispričao šta se događalo tog dana.

-Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao – rekao je on svojevremeno, preneo je Story.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru – istakao je Relja tada.

Relja Popović, Foto: Printscreen/Youtube

-Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene – dodao je muzičar, prenosi pomenuti medij.

Napadač je uhapšen posle par sati i osuđen je na šest i po godina zatvora.

-Svakom želim dobro, pa i tom čoveku, ako uopšte može da nađe način da živi sa tim što mi je uradio ‒ poručio je Popović, prenosi Story.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar