OBJEKTIV SAZNAJE

Misteriozna SMRT fudbalera u Borči: Divan momak se OBESIO zbog “sumnjive devojke”? (FOTO)

U potpunom šoku su Goranova majka Mirjana, otac Slobodan, sestra Jelena i baka Rosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Fudbaler Goran Obradović Goksi (35) izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući u Borči, u Ulici Milana Ajvaza, ali razlog što je digao ruku na sebe niko ne zna.

Goran se obesio u domu svojih roditelja, a porodica i prijatelji ne veruju da ga više nema. Ipak, pojedini korisnici društvenih mreža, kao što je neko ko se oglašava na Tviter profilu “Jana71jana”, za njegovu smrt krive neimenovanu devojku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Verovatno nikad nećemo saznati zašto se obesio. Bio je zdrav, prav, vodio je uredan život. Zdravo se hranio i nije uzimao nikakve opojne supstance. Svi koji su ga poznavali znaju da je bio divan – rekao je za Objektiv Goranov rođak.

Foto: Printscreen

U potpunom su šoku Goranova majka Mirjana, otac Slobodan, sestra Jelena i baka Rosa.

– Goran ima sina od 10 godina, koji je posle razvoda ostao da živi s majkom. Ne znam da li su mu rekli da mu je otac mrtav. Goran je bio momak za primer, sportista, igrao je u inostranstvu. Ako kažete da je neko za primer za sve poštene i radne ljude na ovom svetu, onda je to bio Goran. Istekao mu je angažman u inostranom klubu i vratio se u Borču. Svi smo u šoku – kaže za Objektiv jedan Goranov poznanik.

KO JE KRIV ZA NJEGOVU SMRT

Komentar na Tviteru koji je juče ostavila izvesna Jana izazvao je spekulacije o Goranovom samoubistvu.

– Noćas se zbog ku*vetine obesio divan momak iz Borče – napisao je ovaj korisnik Tvitera.

Goranovi poznanici kažu samo da su čuli neke priče o tome, ali da detalje ne znaju.

Vest o Goranovoj smrti stigla je iz Jermenije, u kojoj je sa žaljenjem objavljeno da je izvršio samoubistvo.

– Počivaj u miru – navodi se u oproštajnoj poruci njegovog bivšeg kluba Ararata.

PIŠE: D.Ć.

OSTATAK OVOG TEKSTA I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 2. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. AKO JE IZVRSIO SAMOUBISTVO ZBOG DEVOJKE ONDA TO NIJE NIKAKAV COVEK I NIKAKAV MUSKARAC I NEKA MUJE VECNA PAMJAT.AKO MUJE K.....NA BLIZA NEGO NJEGOVOG SINA I PORODICU ONDA ZASTO NEKO ZA NEGA TREBA DA RONI SUZE.

    Odgovori
  2. AKO JE IZVRSIO SAMOUBISTVO ZBOG DEVOJKE ONDA TO NIJE NIKAKAV COVEK I NIKAKAV MUSKARAC I NEKA MUJE VECNA PAMJAT.AKO MUJE K.....NA BLIZA NEGO NJEGOVOG SINA I PORODICU ONDA ZASTO NEKO ZA NEGA TREBA DA RONI SUZE.

    Odgovori
  3. Ako je kako piše zbog devojke,glup razlog da okončaš svoj život a zreo si čovek.Nikoga ne možemo naterati da bude sa nama.Ja sam se trebao obesiti jer me ostavila verenica,zašto,pa bolje da me ostavila još dok nemamo brak,porodicu decu koja bi najviše ispaštala.Nije ona njega dovoljno volela kao ni mene moja,ali ja se neću obesiti neka se obesi ona,ja idem dalje.Šteta za momka,samo je majci i ocu ,porodici naneo bol

    Odgovori

Ostavite komentar