Srpkinja (79) NESTALA u Austriji: Iz konzulata Srbije otišla na železničku stanicu gde joj se GUBI trag

Ona je u ponedeljak otputovala vozom iz Insbruka u Salcburg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/oe24.at

Sedamdesetdevetogodišnja državljanka Srbije nestala je u ponedeljak 23. avgusta u austrijskom gradu Insbruku, ali je njen nestanak je zvanično prijavljen policiji 29. avgusta.

Ona je u ponedeljak otputovala vozom iz Insbruka u Salcburg, gde je u konzulatu Srbije trebalo da završi neke administrativne procedure. U konzulat se javila 24. avgusta. Po završenom poslu zaposlenom ukonzulatu je rekla da namerava taksijem da ode do Beča ili Insbruka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sigurnosne kamere su je i snimile kako izlazi iz zgrade našeg diplomatskog predstavništva i ulazi u taksi. Nakon toga, viđena je na železničkoj stanici u Salcburgu odakle je trebalo vozom da se vrati kući. Međutim ženi se gubi svaki trag. Policija strahuje da se radi o nesreći, a kako kažu nema naznaka da je žena trebalo da putuje u Srbiju.

Visoka je oko 160 centimetara i ima između 60 i 65 kilograma. Ima braon oči, sedu kosu do ramena. Najčešće oblači duge suknje i nosi maramu na glavi. Kako su naveli iz policije, govori srpski jezik i nemački sa specifičnim akcentom.

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333.

BONUS VIDEO:



Izvor: oe24.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar