“Sad je zvanično deo familje”: Snaja na SAHRANI prišla DEDINOM grobu, a ono što se desilo je komedija

Žena je pokušavala da se izbavi iz ove neprijatne situacije, ali neko vreme sasvim bezuspešno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia / Ilustracija

Ko je rekao ili jednom pomislio da na sahranama nema mesta za smeh i podsmeh, pošteno se prešao! Šalu na stranu, crni humor i jeste jedan od najpopularnijih vidova komičnih sadržaja, a ko je imao prilike da prisustvuje ovom pogrebu – verovatno se u to i uverio!

Naime, na društvenoj platformi Redit pojavila se šokantna i groteskna objava koja je i nasmejala, pa i zaprepastila javnost na internetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedna devojka je opisala kako su se ona, kao i njena rodbina „proveli“ na dedinoj sahrani.

– Tog dana moja maćeha se prvi put sastala sa očevom porodicom.. Nažalost, to je bilo na sahrani njegovog dede. Deda je bio smešan stari “gad” iz Čehoslovačke i živeo je u Omahi, koja je imala prilično veliko češko stanovništvo. U jednom trenutku, u toku ispraćaja, članovi porodice su izlazili jedan po jedan da bace cvet u otvoreni grob. Kako je noć pre sahrane padala kiša, a maćeha se previše približila, pala je i završila u raki – napisala je ona i dodala:

– Pokušavala je da izađe, ali je stalno dobijala šake blata. Moja porodica je na kraju pomogla, ali tek nakon što su prestali da se smeju. Kasnije su pradedina braća delila svoju “Bečerovku” (češko tradicionalno alkoholno piće) sa njom i evo, sada je zvanično deo familije – zaključila je devojka.

Da li ste vi prisustvovali nekoj neprimernoj, neslanoj šali na sahranama? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar