OBJEKTIV ANKETA

“Njemu smeta sve što je srpsko”: Građani komentarišu ISMEVANJE HIMNE na Đilasovoj televiziji (VIDEO)

Pitali smo građane Beograda kako komentarišu ovaj sramni i skandalozni potez i činjenicu da Draganu Đilasu i njegovim saradnicima ništa nije sveto, pa čak ni nacionalna himna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Danas je u školama širom Srbije prvi put intonirana himna “Bože pravde”, a voditeljka Nevena Madžarević sa televizije Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, je tokom razgovora sa sagovornicom, takođe novinarkom Aleksandrom Glovacki, izvređala nacionalnu himnu, govoreći da je nenormalno da deca slušaju takve stihove.

Pitali smo građane Beograda kako komentarišu ovaj sramni i skandalozni potez i činjenicu da Draganu Đilasu i njegovim saradnicima ništa nije sveto, pa čak ni nacionalna himna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na pitanje kako komentarišu to što je televizija pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa izvređala srpsku himnu, tvrdeći da je problematična za našu decu, građani su imali gotovo istovetan stav.

– To je jedna položara, taj Đilas. Njemu smeta sve što je srpsko, to je sačuvaj Bože! Ne znam zašto sud i zakoni nešto ne preduzmu, da ga zatvore, on nas vređa! Što se tiče himne, dok poštujemo naše, mi ćemo biti mi, a ovo što Đilas radi – to je bruka i sramota! – besno je odgovorio stariji gospodin, sa kojim se složio još jedan sugrađanin:

– Koliko se sećam, oni su ti himnu i izglasali u Skupštini. Sada im on smeta…verovatno im smeta i sve što je srpsko – ogovorio je on.

Šta su još Beograđani imali da kažu o ovom sramnom potezu i nedoličnom komentarisanju srpske himne, pogledajte u video anketi na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. U sve većoj najezdi pacova, zajednica mora nešto da učini povodom toga, kada na selu probodete jednog, čuvši njegovo pištanje, ostali se razbeže, možda je to ipak jedini i pravi način da se rešimo istih.

    Odgovori

Ostavite komentar