Striptiz UŽIVO na RTS! Doktorka pričala o vakcini, a onda joj se BUJNA koleginica počela skidati! (VIDEO)

Video snimak je brzinom svetlosti dostigao ogromnu posećenost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Da nikad ne možeš da znaš šta u emitovanju emisije uživo može da se dogodi potvrđuje scena koja se dogodila u udarnom terminu – u podne na Radio televiziji Srbije.

Naime, tokom prenosa Dnevnika uživo na RTS-u, u kome je gostovala direktorka KBC “Bežanijska kosa” Marija Zdravković, njena koleginica je, ne znajući da program ide uživo, skinula košulju i svim gledaocima pokazala svoje bujno poprsje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Doktorka je u tom trenutku pričala o značaju vakcinacije, kao i najtežim komplikacijama postkovid sindroma, ali njena koleginica je “ukrala šou”.

Isečak u kom se vidi poprsje pomenute žene u punom sjaju ubrzo je završio i na Tviteru.

Video snimak je brzinom svetlosti dostigao ogromnu posećenost, a mnogi korisnici društvene mreže ostavljali su razne komentare.

– Ja prvo pojačala da čujem, tek sam onda ukapirala, Više za “treći” dnevnik, Raskomoti se snajka ‘ladno,  Sreća da ima masku – samo su neki od urnebesnih komentara korisnika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (26)

  1. Cus, grudi za desetku! Bila bi stvarno tuga da stokilasica nema grudi. Boze, nisi nepogresiv, muskarci su zivi dokaz za to. Glupi kao tocilo!

    Odgovori
  2. Ništa strašno a ni vulgarno!!!! Da je u kupaćim nebi niko komentarisao,ovako u glavi je donji veš,i mašta radi svašta.???????

    Odgovori

Ostavite komentar