Ser Aleks, ovo je za tebe: Nikad emotivniji Ronaldo poslao moćnu poruku odmah po povratku u Junajted!

- Svi koji me poznaju znaju koliku ljubav osećam prema Mančester junajtedu - istakao je Portugalac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Kristijano Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio emotivno izlaganje nakon što se i zvanično vratio u Mančester junajted.

Tim sa Old Traforda je u petak objavio da je postignut dogovor sa Juventusom o potpisivanju ugovora sa Portugalcem, a on je u međuvremenu obavio lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor, sa mogućnošću produženja na još jednu sezonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A, evo i emotivne objave bivšeg igrača Juventusa sa Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

– Svi koji me poznaju znaju koliku ljubav osećam prema Mančester junajtedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu su neverovatne i zajednički put koji smo imali ispisan je zlatnim slovima u istoriji ovog neverovatnog kluba. Ne mogu da opišem ono što trenutno osećam nakon što je objavljeno da se vraćam na Old Traford. Ovo je ostvarenje sna. Svaki put kada sam se vraćao ovde da igram protiv Junajteda osećao sam ljubav i poštovanje od navijača na tribinama. Moj prvi trofej u Premijer ligi, FA kup, poziv u reprezentaciju Portugala, prva Liga šampiona, Zlatna kopačka, Zlatna lopta došli su zbog specijalne veze između mene i Crvenih đavola. Istorija je ispisana u prošlosti i istorija će biti ponovo ispisana. Imate moju reč. Ovde sam i vratio sam se tamo gde pripadam. P.S. Ser Aleks, ovo je za tebe – poručio je Ronaldo.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar