Supruga me je UHVATILA usred akcije s njenom sestrom na terasi, ali ono što je uradila, nisam očekivao

On kaže da se kaje zbog onoga što je uradio, ali sada je prekasno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne samo da je jedan Englez prevario suprugu s njenom sestrom, i to na porodičnom odmoru, već ga je žena uhvatila na delu.

– Ja imam 36, a moja supruga 34 godine i imamo dva sina. Pre nekoliko nedelja smo otišli u Portugaliju na porodični odmor povodom 70. rođendana mog tasta. S nama je bila i sestra moje supruge, koja ima 30 godina, trenutno je singl i sjajno izgleda – počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Igrali smo karte celo veče, pili i smejali se. Kada je moj tast otišao na spavanje, stvari su postale malo ličnije jer smo igrali igru izazova. Kada su moju svastiku pitali koga bi iz familije poljubila, kada bi morala da izabere nekog, ona je pokazala prstom na mene, i ja umalo nisam pao sa stolice od šoka – priznaje muškarac i nastavlja:

– Ustala je i površno me poljubila i svi su se nasmejali. Ubrzo su se svi razišli, moja žena je otišla da vidi zbog čega naš dvogodišnji sin plače, a ja sam ostao sam sa sestrom moje supruge. Rekao sam joj da sam polaskan što je mene izabrala u igri, a ona mi je odgovorila: Uvek si mi se sviđao!

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ponovo sam ostao bez teksta. Nagnula se prema meni i strastveno me poljubila i počeli smo da milujemo jedno drugo. Vodili smo ljubav na ležaljci na terasi, a usred akcije je banula moja supruga koja je tražila šolju našeg sina. Nikad se nisam otreznio tako brzo. Bio sam užasnut, a šta tek reći za moju ženu – kaže Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Očekivao sam da će početi da viče na mene i da će me izbaciti napolje, ali ona je tihim glasom rekla da sam joj slomio srce i da sam je uništio. A onda mi je obećala da ako ponovo budemo zajedno, više neće biti ljubavi i seksa. Duboko se kajem zbog onoga što sam uradio. Kako da je vratim – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar