Severinin ADVOKAT potvrdio da joj je sin vraćen: Dobila je starateljstvo, ali OVOLIKO sme da viđa dete

Pevačica se duži vremenski period borila da više viđa svoje dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Severina je nedavno obradovala javnost kada je na jednom od svojih poslednjih koncerata saopštila da joj se “dete vratilo kući”.

Činilo se da je pevačica nakon nekoliko godina borbe sa bivšim suprugom, biznismenom Milanom Popovićem, konačno dobila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kako pišu mediji, a sada je advokat pevačice otkrio o čemu je zapravo reč:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Osnovni sud u Splitu odlučio je da vrati dete Severini. Odluka je da će imati zajedničko starateljstvo nad detetom, odnosno da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Videćemo da li će roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje – rekao je za Matić za hrvatske medije dodajući da na ovu odluku nema žalbe.

– Čim je odluka da roditelji jednako vreme provode s detetom smatra se da je dete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vest – rekao je advokat Matić.

Foto: E-stock/Kobra

Iako je praksa da maloletna deca u slučaju razvoda pripadnu majci, izuzetak su slučajevi kada majka prepusti starateljstvo ocu ili zbog lečenja, izdržavanja zatvorske kazne ili nekih drugih razloga zbog kog nije u mogućnosti da brine o detetu. Međutim, kod Severine je situacija bila drugačija.

Podsećamo, u presudi koju je doneo sud pisalo je da je ona navodno nepodobna da bude staratelj, a kao dokaz priloženo je mišljenje Centra za socijalni rad. Kako su dalje pisali mediji, njoj je zamereno što je odbila saradnju sa institucijama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar