KRAJ PRIJATELJSTVA?

Andreana ljuta na Darka Lazića, zario joj NOŽ u leđa?! “RASPLAKALA se, osetila se izdanom”

Ovo mu neće tako lako oprostiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Pevačica Andreana Čekić i njen kolega Darko Lazić godinama su nerazdvojni, a čak su postali i kumovi.

Oni su bili tu jedno za drugo u najtežim trenucima, a sada se ona na njega navodno naljutila jer je nastavio da se druži sa njenim bivšim partnerom Markom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Andrena je bila uz Darka i kada je bilo lepo i kada ga su se svi odrekli, kao brat i sestra su. Zato je mnogo i zabolelo to što je saznala da joj je Darko zario nož u leđa. Nije ni sanjala da je Darko u kontaktu sa njenim bivšim verenikom, i da se na sve to još i viđaju i druže. Kada su se raskantali ona i Marko, Darko je stao uz Andreanu i podržao je, nije čak ni imao lepe reči za Marka, zato se još više šokirala kada su joj poslali fotografiju na kojoj je veće društvu u kućnoj varijanti gde se Lazić i Marko grle. U pitanju je bilo neko okupljanje kod jednog muzičara gde je Darko bio sa Barbarom i tu je bio i Marko. Andreana je iste sekunde kada je dobila sliku Laziću poslala fotografiju i poruku. Pitala ga je da joj objasni svoj postupak i zbog čega je izdao, ali Darko nije odgovorio – rekao je izvor za Star.

-Andreana se rasplakala, osetila se izdanom, pogotovo što Darko nije našao za shodno da se opravda na bilo koji način. Nisu se čuli uopšte, i Andreana ne želi da mu tek tako pređe preko ovog. Veliko je pitanje da li će da nastave da se druže. Ona donekle krivi i njegovu novu devojku za sve, jer od kad je sa Barbarom u vezi, uopšte joj se nije javljao – zaključio je izvor za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar