Otkrivene MRAČNE TAJNE Bjelogrlića! Srpski glumac progovorio: Dovodio nam je devojke, počele su lagano…

Kako su oboje rekli, zgroženi su onim što su videli na snimcima iz Niša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ESTOCK/PRINTSCREEN/YOUTUBE

Uz ime Dragana Bjelogrlića ne vezuju se samo otimačina državnog novca namenjenog za snimanje filmova i serija, nasilno ponašanje, alkohol i psihoaktivne supstance (i jedno i drugo nađeno mu je u krvi nakon što je u Nišu zverski prebio Gagu Antonijevića). Ovom impozantnom spisku oni koji ga bolje poznaju dodaju i kafansko i drugo uživanje s mladim devojkama, čiju pratnju organizuje za sebe i najuži krug saradnika i kolega.

Prethodnih dana Srpskom telegrafu javilo se dvoje ljudi koji su radili sa Bjelogrlićem na njegovim ranijim projektima. Kako su oboje rekli, zgroženi su onim što su videli na snimcima iz Niša. Međutim, istakli su i da za njih sve što se dogodilo nije nikakvo iznenađenje. Naprotiv…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

– To je bio pravi Bjela, onakav kakav jeste – kaže jedan od sagovornika i nastavlja:

– On se vešto pretvara i glumi neku svoju ulogu uglađenog i pristojnog čoveka, sve dok iz njega ne progovori alkohol i ko zna šta još. Tada pokaže svoje pravo lice. A taj pravi Dragan, između ostalog, iako se pretvara da je porodičan čovek, tokom snimanja svojih projekata za probrane organizuje druženja koja bi se bez ikakvog preterivanja mogla nazvati orgijama.

GAZDINE REČI

Sagovornik Srpskog telegrafa molio je da mu se ne otkriva ime, iz razumljivih razloga, s obzirom na to da je i dalje deo filmske industrije. Ali o stvarima koje se događaju iza kulisa Bjelinih snimanja svedoče čak i njegovi prijatelji. Jedan od njih, popularni muzičar i glumac Branko Đurić Đuro opisao je u memoarima “Mojih pedeset” neka zbivanja tokom snimanja drugog nastavka “Montevidea”. Pojedine detalje očigledno je preskočio pošto mu je Bjelogrlić, kako sam kaže, prijatelj, međutim, dao je dovoljno činjenica da svako ko pročita taj deo knjige može lako da zaključi o čemu se tu zapravo radi.

Taj deo “Montevidea” sniman je u Paraćinu pošto je tamošnji stadion preuređen u repliku nacionalnog stadiona Urugvaja u Montevideu. Jedne večeri, piše Đuro, Bjelogrlić je probrane kolege i poslovne partnere odveo u jednu kafanu u obližnjoj Jagodini. Tamo su ih zabavljale dve pevačice i mlade devojke koje su počele već tokom večere da ih masiraju. Treba li napomenuti, pre toga ih nikad nisu videli. Pevačice su pevale u prostoriji sa gostima, dok je bend bio odvojen u potpuno drugu prostoriju. Kad je Đuro, prema svom svedočenju, pitao gazdu zašto ih je razdvojio, ovaj mu je odgovorio: “Zato što ne volim da me gledaju”, očigledno aludirajući da ne želi da mu klijentelu uznemiravaju nepotrebni svedoci onoga što se događa u lokalu zatvorenog tipa.

Đuro potom opisuje kako se Bjelogrlić ponašao tokom večeri, nakon što je popio veću količinu alkohola.

– Bjela je već u elementu i diže visoko ruke, a ja sam popio samo dve čaše vina i ne mogu da ih pratim. Tad vidim da devojke koje su sedele za drugim stolom ustaju i počinju nas lagano masirati. Odlučim zato da brzo napustim ovaj zanimljivi događaj – napisao je Đuro, tvrdeći da mu je to bila jedna od najluđih večera u životu.

GLUMICE I…

Šta se dalje dešavalo, možemo samo da zamislimo… A ne moramo ni da zamišljamo pošto drugi sagovornik Srpskog telegrafa koji je radio s Bjelom, a javio se listu, izričito tvrdio da su ovakve terevenke u Bjelogrlićevoj režiji česte.

– Bude tu poznatih i manje poznatih glumica, ali i nepoznatih devojaka. Bjelogrlić u javnosti širi sliku uzornog supruga i stalno objašnjava kako ima stabilan brak, međutim, po onome što sam video svojim očima mogu pouzdano da kažem da je to sve samo predstava. Moram mu, ipak, priznati da sjajno glumi. Mada, to mu je i posao. Nisam bio u toj kafani koju Đuro opisuje, mada sam bio deo projekta “Montevideo”, ali sam bio na bar sedam-osam sličnih razuzdanih žurki – ističe jedan nekadašnji Bjelogrlićev saradnik.

BONUS VIDEO:



Izvor: Srpski telegraf

Komentari (25)

Ostavite komentar