“Neki muškarci su me jako POVREDILI”: Nataša Bekvalac donela VAŽNU odluku

Peačica prolazi kroz bitne životne promene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Nataša Bekvalac već nekoliko nedelja živi bez nikotina, što je u velikoj meri uticalo na njeno svakodnevno funkcionisanje.

Naime, kako je sama priznala, ostavljanje cigareta je loše uticalo na njeno raspoloženje, ali je zbog toga donela još jednu odluku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno – započela je Bekvalčeva, pa otkrila da je dobila izvinjenje od muškaraca koji su je jako povredili.

– Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povredili… javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana… – dodala je pevačica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar