Vučić čestitao Svetski dan boksa: Ovaj festival je izuzetno važan, zahvaljujem se Putinu na pomoći

- Srbija je ponosna na način na koji se bori sa koronom i uvek je bila ponosna na sve svoje sportiste - kaže predsednik Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku svim učesnicima i gostima festivala posvećenog Svetskom danu boksa koji se održava u Beogradu 27. avgusta.

– Dragi prijatelji, čestitam vam Svetski dan boksa, počeo je Vučić i potom dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj veliki festival je izuzetno važan u međunarodnim okvirima za podizanje svesti među mladim ljudima koji žele da se bave boksom. Ovaj sport je plemenita veština, koja od dečaka stvara plemenite ljude. U vreme korone, plemenitost i ljudskost su osobine koje su nam potrebne, zato nam je neophodan povratak vrednostima koje su boks učinile sportom ljudi vrednih divljenja. Srbija je ponosna na način na koji se bori sa koronom i uvek je bila ponosna na sve svoje sportiste. Želim da se zahvalim predsedniku Putinu na nesebičnoj pomoći, bez kojeg festival ne bi bio moguć. Još jednom svim bokserima čestitam Svetski dan boksa i želim dobro zdravlje i da plemenita veština ponovo nađe mesto u životima svih nas, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bonus video:

 

Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar