Iliev progovorio o kraju prelaznog roka u Humskoj: Ove reči je retko ko očekivao!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Jedan od čelnih ljudi Partizana Ivica Iliev oglasio se posle plasmana u Ligu konferencija.

U intervjuu za Telegraf pričao je o potencijalnim pojačanjima njegovog tima do kraja prelaznog roka, a tom izjavom je iznenadio praktično sve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prelazni rok se bliži kraju, ali Partizan zbog besparice u svetu sporta, koju je uzrokovao koronavirus, neće srljati, već će reagovati isključivo ukoliko neko napusti aktuelni igrački kadar.

– Reći ću vam šta mi je naš poznati trener Dragan Okuka rekao tokom zagrevanja pred meč sa Santa Klarom. Stajali smo i posmatrali ekipu i čoveku se otelo onako neposredno: “Pa, vi imate dva tima, klupa vam je jednako jaka kao i ovi što počinju utakmicu…”. To vam je jasan pokazatelj kvaliteta koji posedujemo. Da se razumemo, sportski sektor je pripremio rešenja ukoliko bilo kod od igrača napusti ekipu do kraja prelaznog roka, ali mimo toga nećemo angažovati nove igrače, jer smo popunjeni na svakoj poziciji i svako angažovanje bi bilo samo bespotrebno nagomilavanje. Ako imate na krilnim pozicijama Markovića, Pantića, Jovića, Holendera, Terzića, Lutovca, gde onda da uklopite novo krilo?

– Da sklonimo kapitena, momke koji su tu uvek za tim ili se odreknemo naše dece, koja su budućnost i u rezultatskom i u finansijskom smislu? Moramo, pre svega, da razmišljamo o igračima koji su u timu, koji su izneli najveći teret i ginu za klub i grb, o budžetu. Da razmišljamo o zaposlenima koji zahvaljujući Partizanu hrane svoje porodice i da ne rasipamo novac da bismo nekoga doveli samo tek tako, da bi se reklo da smo uzeli igrača, a da posle trpi ceo kolektiv. Poštujem i verujem u igrače koji trenutno brane boje kluba, poštujem njihovo odricanje i uspeh koji su nam doneli i ubeđen sam da su sposobni da ove sezone učine još mnogo lepih stvari. A, ako neko od njih možda ode do kraja letnjeg prelaznog roka, spremni smo da u nekolko sati reagujemo i nadomestimo odlazak.

Interesantno, baš na današnji dan pre 18 godina je Iliev bio heroj pobede Partizana nad Njukaslom.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

  1. Samo se pitam šta je osim borbenosti i želje, naravno i dosta sreće kod oba gola, valjalo. Bekovi kriminalni , štoperi često panični, jedino Rikardo i donekle Zdelar i Marković su opravdali poverenje. Ostali, kad dodju jači timovi nek im je bog u pomoći.

    Odgovori

Ostavite komentar