“Te stvari se događaju”: Lukas otvoreno o SKANDALU Bube i Džale, pa pomenuo i AFERU sa Kijom Kockar

Već neko vreme se priča da je pevač Aca Lukas u navodnoj romansi sa pevačicom Kijom Kockar, a sada je konačno rešio da odgovori na ove glasine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Već nedeljama kruže priče i o njegovoj navodnoj romansi s pevačicom Kijom Kockar, koja mu gostuje na koncertnoj turneji što je, izgleda, bio povod za ovakve glasine. Ipak, Lukas za Pink.rs demantuje da između njega i Kije postoji nešto više od prijateljstva.

– Ma ne, kakva šema, nikakva ni k*es ni “ok*es” varijanta! Ona je dobra devojka, ali ne, tu stvarno nema ništa – kaže Lukas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je okej devojka… Nemojte da me pitate kakva je riba, pa da kažem:”Dobra je”, a vi onda:”A, važi” (smeh). Neću da komentarišem to, ali je meni okej devojka – objašnjava Lukas.

Foto: Printscreen/Instagram/kijakockar

Ovom prilikom on se osvrnuo na skandal koji potresa Srbiju, a to je koncert Jakle i Bube, gde je njihov menažer bacilo maloletnika sa bine, a potom ga krvnički pretukao.

foto:E-Stock/Ivan Dobričić

– Ne bih nešto specijalno da pričam o tome, mislim da se, iskreno, malo digla prevelika hajka. Ne znam šta sad, tu ima razloga i razloga, ali… Te stvari se događaju. Gurnuli su s bine nekog dečka, i kod mene kad se neko penje na binu spuštaju ga dole. Jako je škakljiva tema. Šta Džali i Bubi još spočitavaju, u to neću da ulazim, ali mislim da taj konkretni događaj u Nišu nije imao neke veze sa nacionalnom osnovom. To bi se verovatno njima desilo i u Sarajevu, da im se neko popeo na binu, bacili bi ga s bine. E sad, šta je tu sve bilo… – suzdržan je bio Lukas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (2)

  1. KOLIKO JE ONA DOBRA DEVOJKA ZNA SE U JAVNOSTI, MA DAJ. KOLIKO IH JE IMALA DO SAD A TVOM ŠARMU NIJE ODOLELA SIGURNO, NJOJ JE BITNA LOVA.

    Odgovori
  2. Aca lukasa od svih pravih pevačica koje znaju da pevaju uzeo KKK KOJA NEMA POJMA O PEVANJU , NIJE LI TO ČUDNO. JA IPK MISLIM DA ONI IMAJU JEDNU ZAJEDNIČKU CRTU, ZATO JE BAŠ NJU ODABRAO. SIGURNA SAM U TO. ACO BUDI ISKREN KAO ŠTO UVEK BUDEŠ , NEMOJ MULJATI KAD JE KKK U PITANJU.

    Odgovori

Ostavite komentar