Momak (25) zaboravio kondom, pa učinio nešto UŽASAVAJUĆE kako bi se zaštitio: Nakon toga pronađen MRTAV

Mirzu je bez svesti u žbunju u blizini stambenog kompleksa pronašao njegov poznanik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Freepik/user3802032,Profimedia

Dvadesetpetogodišnjak iz Indije po imenu Salman Mirza umro je nakon što je upotrebio super jak lepak epoksi “kako bi zatvorio svoj penis”.

On i njegova verenica su koristili opijate, pa su se u indijskom hotelu Gujarat bacili u krevet, ali su shvatili da su zaboravili da ponesu kondom. Salman je navodno naneo jak epoksi lepak na svoj polni organ kao zaštitu kako bi sprečio trudnoću svoje izabranice, piše The Sun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oboje su bili zavisnici, a 22. jula su odseli su u hotelu u naselju Juhapura u Ahmedabadu. Sutradan je Mirza pronađen napolju bez svesti, izvestila je lokalna policija. Kako se navodi, oni su lepak koristili kao pojačivač opijata i to je razlog zašto su ga imali kod sebe.

– Imali su lepak jer su ga povremeno koristili sa izbeljivačem – rekao je policajac, a prenosi The Times of India.

Sledećeg dana, Mirzu je bez svesti u žbunju u blizini stambenog kompleksa pronašao njegov poznanik, Firoz Šaik, koji ga je odveo kući. No, njegovo se stanje pogoršalo i hitno je prevezen u bolnicu Sola, gde je umro od višestrukog otkazivanja organa, navodno, uzrokovanog lepkom.

– Nažalost, lepak je oštetio Salmanove organe i on je umro zbog višestrukog otkazivanja organa – dodao je policajac.

Salmanova rodbina je navodno zatražila istragu njegove smrti, jer veruju da je možda uzeo lek koji je uticao na njegovo zdravlje, a lepak je samo zakomplikovao njegovo stanje.

– Uzorci su poslati na forenzičko ispitivanje. Čekamo da stigne izveštaj – rekao je zamenik policijskog komesara Premsuk Delu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times of India

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar