Ana preko WhatsAppa organizovala UBISTVO svog muža, pa pisala GNUSNE stvari na društvenim mrežama (VIDEO)

Njen suprug je preminuo nakon što je u njega ubica sasuo pet hitaca, i to ispred teretane čiji je bio vlasnik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Žena po imenu Ana Klaudija Flor uhapšena je pod sumnjom da je organizovala ubistvo svog muža preko video četa na WhatsApp-u.

Naime, njen suprug, Toni de Silva Flor (38) preminuo je nakon što je pet hitaca sasuo ubica u njega ispred teretane čiji je on bio vlasnik u Kuibaju u Brazilu 11. avgusta prošle godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova supruga, Ana Klaudija Flor je uhapšena prošle nedelje, nešto malo više od godinu dana nakon njegovog ubistva, nakon što je policija rekla da imaju nepotvrđene dokaze da je ona organizovala njegovo ubistvo.

Detektivi tvrde da je Ana pristala da plati trojici osumnjičenih ukupno 60.000 brazilskih reala (11.271 dolar) za Tonijevo ubistvo.

Njen muž je upucan nakon što mu je u teretani prišao muškarac, koji ga je nazvao pre nego što je započeo sa pucanjem.

Uspeo je da pobegne u teretanu i hitno je odvezen u bolnicu gde su lekari očajnički pokušali da ga spasu, ali je dva dana kasnije preminuo.

Ana Klaudija i on su se venčali pre 15 godina i imaju tri ćerke od četiri, osam i devet godina.

Igor Espinosa (26) je uhapšen ove nedelje nakon što je prizano da je bio umešan u ovaj zločin.

Kako je izjavio Marselo Olivijera, iz DHPP -a (Specijalizovana policijska stanica za ubistva i ličnu zaštitu u Kaibaju), postoje dva motiva za ovo ubistvo.

Olivijera tvrdi da je osumnjičena imala afere, koje je njen muž otkrio. Drugi navodni motiv bila je želja Ane Klaudije da nasledi poslove i imovinu svog muža.

Ana Klaudija, koja je imala 30.000 pratilaca na Instagramu, redovno je postavljala postove o svom ubijenom mužu. Na Dan zaljubljenih je napisala: „Uvek ćemo biti zajedno, na ovaj ili onaj način, ništa nas neće razdvojiti”.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar