Snimak ZGROZIO Srbiju! Devojka na JECAJE deteta prevrtala očima: “Treba ih staviti u prtljag” (VIDEO)

Ona je na svaki detetov jecaj prevrnula očima i hvatala se za glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Petr Bonek / Alamy / Profimedia,Printscreen

Manjak ljudske empatije je tema o kojoj se već duže raspravlja, kako u svetu tako i u Srbiji, a dok neki krive za to savremeno doba u kojem ljudi sve više provode vreme na društvenim mrežama a manje u realnosti, neki okrivljuju i karakter pojedinca.

Da karakter pojedinca može biti pun nerazumevanja, pa čak i prema nevinoj deci pokazao je snimak koji je nedavno osvanuo na Tviteru, a za kratak period je zgrozio celu Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedna tviterašica objavila je snimak iz aviona kojim je letela dok se u pozadini čuje plač uplašenog deteta koji je ovoj tviterašici zasmetao u toj meri da je prevrtala očima – a zbog toga se čak i zalaže za to da deca ne putuju avionom?!

Kako se na snimku može videti, ona je na svaki detetov jecaj prevrnula očima i hvatala se za glavu, a da stvar bude još gora, ona je uz ovaj snimak napisala “Banovati decu u avionima. Mogu s prtljagom ako žele, hvala.”

U komentarima su odmah osudili ovu devojku govoreći da ona sa takvim razmišljanjem treba da bude “banovana” iz aviona, takođe i pitajući se zbog čega joj smeta malo dete koje se verovatno uplašilo leta avionom.

“To što su Vam takva deca ne znači da su drugi imali sreće. Prosto je do deteta. Ali šta sad i ako vrišti. Deca su deca. Šta Vam smeta i ako se čuju?”, “Ae bre ribo jesi dobila migrenu što je dete plakalo 3 minuta? Isplače se jer se uplašilo pa zaspi, a ti jedva dočekala da se snimiš kako prevrćeš očima”, “Ja bi tebe banovao, izbacio iz aviona bez padobrana bez da mi oko trepne”, “Bolje banovati namćore kojima smametaju deca. Slušalice su ti verovatno samo kao nakit.”, samo su neki od komentara.

Šta vi mislite o ovakvom njenom postupku? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Pa i jeste u pravu delimicno. To sto su vama vasa deca slatka i simpaticna u svakoj (ne)prilici - ne znaci da jesu drugima (koliko god vas lagali). Mnogo je raspustene i histericne dece danas, odnosno losih roditelja. Dok su deca mala, zbog njihove lose dece trpe drugi, Kad ta deca porastu - troece ( zasluzeno) njihovi roditelji

    Odgovori
  2. Dok nisam imao svoje dete slicno sam reagovao, nije mi bilo jasno da roditelji ne mogu da kontrolisu decu. Sad znam da nekad stvarno ne mogu deca da se kontrolisu a da ih ne izudaras. Ako vidite mirnu decu to se postize samo batinama.

    Odgovori

Ostavite komentar