“Dečko nije učio geografiju”: Emina i Elma ODBRUSILE Sadiku nakon sramne izjave o Novom Pazaru

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sadik Hasanović, finalista “Zvezda Granda” koji je pevao pesme koje veličaju klanje Srba, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je Hasanović.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Sadiku Hasanoviću doživotno ZABRANJEN ulazak u našu zemlju? Pevao o KLANJU Srba – vraćen sa granice

Novopazarka, Emina Jahović sa ponosom uvek ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije.

Foto: Printscreen/Instagram/Emina Jahović

– Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi – rekli su iz Emininog PR tima.

“Novi Pazar NIJE Srbija!” SKANDALOZNA izjava Sadika Hasanovića nakon zabranjenog ulaska u našu zemlju

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu.

– Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike – rekla je ona.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar