Iskreno za Objektiv

Priča se da su u VEZI, a Taki Marinković otkriva: Možda se u Zadruzi 5 sa Deniz Dejm rasplamsaju STRASTI

Radomir Taki Marinković otvorio dušu za Objetkiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Samo što nije počela „Zadruga 5”, a strasti su se već rasplamsale, kao i nagađanja ko će ući u poslednju sezonu ovog popularnog rijalitija.

Neki učesnici su već predstavljeni, a veliku pažnju je izazvala slovenačka starleta Deniz Dejm, koju su mediji dovodili u vezu sa Radomirom Takijem Marinkovićem, takođe potencijalnim učesnikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekskluzivno za Objektiv Taki otkriva u kakvom je odnosu sa starletom i da li ga možemo videti u poslednjoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Kako se borite sa obožavateljkama?

‒ Vi mediji ste sedma sila koja je napravila od mene najvećeg šmekera u 50 godina. Dame same padaju s nogu sada (smeh), ali treba imati snage da se izboriš sa takvim damama.

Foto: Masa Bandjur

Da li ima nešto između vas i Deniz?

‒ Bio sam upravo do grada, odvezao sam drugaricu Deniz do Pinka, ubili su me tamo novinari. Nisam hteo da izađem iz automobila, nego sam je samo dovezao da potpiše ugovor. Nismo u vezi, mnogo je mlađa od mene i da smo u vezi, ja ne pričam o tome. Tu sam samo da joj pokažem grad, veliki sam domaćin, gostoprimljiv i zašto devojku ne bih upoznao sa Beogradom, našli smo joj i stan. Džentlmen sam i ne volim da pričam s kim sam, jer kada bih progovorio, mogao bih da napravim „Zadrugu” privatno kod mene kući, koliko je prošlo dama, ali neću da pričam i da se hvalim. Demantujem da smo Slovenka i ja zajedno, ako nešto bude, bude, videćemo kasnije ako uđem u „Zadrugu”. Možda se u „Zadruzi 5” rasplamsaju strasti, zatvoren prostor je čudo.

Piše: Ana Rakić

BONUS VIDEO:

OSTATAK OVOG TEKSTA I MNOGE DRUGE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar