“Dušo moja, sad si ANĐEO”: Potresne reči sestre NASTRADALOG fudbalera (26) iz Leskovca (FOTO)

Nikola je 12 dana proveo u komi, a juče nas je, nažalost, zauvek napustio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Nikola Stevanović Kole (26) iz sela Donje Krajince kod Leskovca borio se, posle kobnog skoka sa stene, 12 dana za svoj život i tu bitku je izgubio. Prosto, nije se probudio iz kome. Umro je u Skoplju, daleko od svoje kuće i porodice.

– Nine, brate moj, dušo moja mila… Sad si anđeo. Voli te sestra najviše, ovom potresnom rečenicom Dijana S. juče se na Fejsbuku oprostila od svog brata, mladog fudbalera Nikole Stevanovića (26) iz sela Donje Krajince kod Leskovca, koji je nastradao nakon skoka u Ohridsko jezero.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola je 12 dana proveo u komi, a juče nas je, nažalost, zauvek napustio.

Porodica i prijatelji ostali su u šoku. Jedan mlad život prekinut je tako naglo i nenadano, a toliko je toga tek trebalo da uradi i ostvari.

– Žalosno…Tuga velika, ne mogu da verujem, anđeli neka te čuvaju Nikola – glasi jedan od oproštajnih komentara ispod Dijaninog statusa, koji su se juče samo nizali.

Ljudi su se u neverici opraštali od mladog Nikole.

Nikola je bio fudbaler. Pre početka sezone odmarao sa sa društvom na Ohridskom jezeru. U jednom momentu skočio je sa stene u jezero, udario u podvodni kamen i polomio vrat i šesti kičmeni pršljen. Prebačen je u Skoplje gde je operisan, posle čega je upao u komu iz koje se nije probudio.

Iza sebe je ostavio majku i sestru, one koje je najviše na svetu voleo. Za njim žali i cela fudbalska zajednica u Jablaničkom okrugu.

Nikola, taj uvek nasmejani momak, od malih nogu igrao je fudbal. Prošao je sve mlade selekcije u FK Dubočici. Uglavnom je igrao centarfora i menjao je klubove, sanjajući da će jednog dana zaigrati u nekom većem, ali mu se nije dalo. Igrao je i za FK Kumarevo iz Zloćudova, Polet iz Stajkovca, i u Slogi, a po završetku sezone prešao je OFK Morava Leskovac.

– On se u međuvremnu zaposlio jer se od fudbala nije moglo živeti, ali nije nameravao da se skoro oprosti od lopte jer je to bila njegova velika ljubav – priča njegov prijatelj.

Kaže da se njegova majka mučila da izvede na put svoju decu i da je mladi Nikola otišao u momentu kada se status tročlane porodice popravio jer su svi radili i imali stalna primanja.

Foto: Printscreen/Facebook

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar