Srpska rekorderka stigla u Beograd: Neopisiv je osećaj slušati “Bože pravde”

Adriana je poručila da je presrećna zbog uspeha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Srpska atletska reprezentacija vratila se u Beograd posle Svetskog prvenstva za atletičare i atletičarke do 20 godina, a na aerodromu Nikola Tesla priređen im je doček.

Najveći uspeh za Srbiju na Svetskom prvenstvu u atletici do 20 godina u Najrobiju zabeležila je bacačica koplja Adriana Vilagoš, koja je osvojila zlatnu medalju i ostvarila najveći uspeh u karijeri, a ujedno i ostvarila najbolji rezultat sezone u svetu i oborila nacionalni rekord za ovaj uzrast.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Adriana je poručila da je presrećna zbog uspeha.

– Jako sam srećna, neverovatno je da sam svetska prvakinja, ova godina se sjajno zaršila, ostvarila sam sve ciljeve. Sledeće godine će biti isto Svetsko prvenstvo, želela bih da branim titulu i da ostvarim normu za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine – poručila je Adriana, koja ističe da je bila posebno ponosna kada je čula himnu Bože pravde na postolju.

– Neopisiv je bio osećaj kada sam se popela na postolje sa medaljom i kada sam čula himnu. Zahvalila bih Srpskom atletskom savezu, Olimpijskom komitetu Srbije i Ministarstvu sporta, kao i mom sponzoru Vinariji Čoka – istakla je Adriana.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar