Komšije Jelisavete Orašanin otkrile: Evo kako se glumica PONAŠA kada misli da je niko ne GLEDA

U javnosti važi sa smernu i finu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Glumica Jelisavetu Orašanin je zatečena ispred jedne zgrade u elitnom beogradskom kraju gde živi sa suprugom Milošem Teodosićem i decom Petrom i Bogdanom.

Šarmanta glumica je privukla pažnju prolaznika, a osim što su gledali u njenu vitku liniju, primetili su i da Jelisaveta sve sama radi oko sina Bogdana. Društvo joj je pravio pas, od kojeg se glumica nikada ne odvaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jelisaveta uopšte nije zahtevna majka. Trudi se da sve svoje obaveze ispunjava sama i ne voli da ima pomoć oko dece. Iako bi sa novcem mogla da unajmi nekoliko dadilja, ona se trudi da to ne radi, bez kada je neophodno. A to je uglavnom dok snima ili igra predstave. Sve uspeva sama. Sina stavi u kolica, psa na povodac i onda obilazi obližnje radnje i kafiće kako bi svoj dan maksimalno ispunila – priča dobro obavešten izvor za “Blic” i dodaje:

– Uglavnom izlazi u ranim jutarnjim časovima, kada u gradu nije velika vrućina za bebu i nju. Često sedi sa ćerkicom u obližnjem kafiću i dobro se snalazi sa oba deteta. Ona nam je omiljena mušterija. Često doručkuje kod nas, popije kafu, ali vodi računa šta jede – kaže izvor.

Foto: Printscreen/ Youtube

Njena komšinica nam je otkrila da se Jelisaveta ne razdvaja od dece.

– Ponekad joj dolazi majka kako bi joj pomogla oko svih obaveza, ali svakako u istoj zgradi živi i Teodosićev brat koji je tu uvek na usluzi snajki – istakla je komšinica.

I sama Jelisaveta otkrila je jednom priznala da uživa kada je sa decom, ali kada ima obaveze zatraži pomoć najbližih.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar