OBJEKTIV SAZNAJE

Član “Mesarskog klana” i nasmejani KOLJAČ: Lalić muljao sa bonovima za menzu dok se BAHATIO u RFZO (FOTO)

Ovaj IT stručnjak, kome su ruke do laktova okrvavljene, nije prezao ni od čega kako bi se dočepao keša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ubica sa osmehom i čovek od najvećeg poverenja vođe koljačkog klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić (36), pre nego što se “pronašao” u ulozi krvnika ove monstruozne kriminalne grupe, bavio se, verovali ili ne, između ostalog i preprodajom bonova za studentsku menzu.

Istraživački tim Objektiva otkrio je broj telefona koji je Lalić prijavio da koristi, a koji se pojavio tokom 2014. godine na forumu koji isključivo mogu da koriste studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Koljač koji je učestvovao u ubistvima Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, jedan od 11 ljudi koji su imali odobrenje Belivuka da dolaze u “klanicu” u Ritopeku, tada je registrovao nalog pod imenom “Srdjan011”, a prema postu koji vam predstavljamo, vidi se da je želeo da nabavi “budžetsku karticu za menzu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Broj telefona koji je u oglasu ostavio poklapa se sa brojem koji se navodi u delu optužnice u kom su podaci o okrivljenima, tako da nema sumnje da je verodostojan i da je upravo ovo oglas koji je postavio Lalić. Ono što je posebno čudno jeste da se Lalić odvažio na ovakav potez kada je ustanovljeno da je u tom periodu bio preko veze, odnosno ujaka Momčila Babića zaposlen u Republički fond za zdravstveno osiguranje, gde je počeo da radi 1. novembra 2013. godine.

Foto: Printscreen

Dok je radio u ovoj instituciji, čovek od najvećeg poverenja Velje Nevolje bio je zaštićen. Prvo je njegovo bahato ponašanje prema kolegama tolerisano zbog ujaka, a kasnije se u sve umešala i njegova majka Miomira, koja je godinama bila jedan od rukovodilaca u PIO fondu.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE DA PROČITATE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 24. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar