Taksista iz Splita pokušao da “ODERE KOŽU” s leđa turisti: Nije se nadao onome što se desilo (VIDEO)

U videu je objasnio kako nije problem u ceni vožnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Pixabay

Splitski taksista stranom turisti je za vožnju od hotela do aerodroma naplatio 120 evra. Čak nije ušao ni u sam terminal vazdušne luke, već je njega i ostale putnike iskrcao na autobuskoj stanici u blizini.

Vozač je putniku rekao da će mu vožnju naplatiti od 40 do 45 evra. Turista je, kada je shvatio što se događa, počeo da snima. Njegovo ponašanje ga je zgrozilo, a u videu je rekao kako smatra da je jedan od onih ‘ilegalnih’.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozač “taksista’ nejasno mu je objasnio da ne može ući u sam terminal jer je zatvoreno, a od putnika tražio da izbriše video koji je podelio na društvenim mrežama kako bi upozorio ljude da ne nasedaju na ovakve prevare. U videu je objasnio kako nije problem u ceni vožnje, koja je preterana s obzirom na relaciju, već u nekorektnom ponašanju vozača taksija.

– Očigledno mu treba novac više nego meni, nije problem, daću mu novac – rekao je u videu u kojemu ga je upozorio da to više ne radi.

Za sam Split i Hrvatsku imao je samo reči hvale, rekao je da je sve predivno i pozvao gledaoce da posete Split i pokušaju da izbegnu ilegalne taksiste.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar