Baka ceo život čekala da oženi UNUKA, a sada joj zbog SNAJE preselo: “Hoću provod, a babi tu nije mesto”

Ona i njen budući muž su se nakon ove polemike žestoko posvađali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Prilikom planiranja venčanja parovima može biti teško da se dogovore o spisku gostiju za svadbenu ceremoniju. Posebna nelagodnost nastaje kada se potegne priča o rođacima, pogotovo onim starijim.

Jedna buduća mlada priznala je da ona i njen budući muž trenutno imaju problema sa pozivima, jer ona ne želi da njegova baka bude tamo ceo dan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neimenovana žena je otišla na Redit, mesec dana pre venčanja, gde je otkrila kako se žestoko posvađala sa svojim izabranikom kada je ta tema došla na red.

Naime, mladić, kako je istakla, želi da baka bude prisutna tokom cele svadbene ceremonije, ali ne želi da brine o njoj.

– Rekla sam da može da dođe na venčanje, ali ne i na svadbu. Biće izuzetno glasno i želim takvu atmosferu, želim provod, a babi tu nije mesto – rekla je ona.

– Ova prepirka je izazvala pravu buru, budući da je “baka rekla da je ceo život čekala venčanje svog unuka” (on joj je najstariji od svih). Zbog toga sam i rekla da je i više nego dobrodošla na venčanje, ali jednostavno neće biti na svadbi – rekla je ona i dodala da i njen budući muž i baka smatraju da će na zabavi biti dobro, ali mlada nije ubđena.

– Samo znam da će to neizbežno dovesti do toga da moramo da se bavimo njom i brinemo o njoj, a ja samo želim da se napijem i opustim sa prijateljima – dodala je ona i istakla da se nakon tog razgovora budući suprug jako naljutio na nju.

Kako biste vi reagovali da ste se našli u njegovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (4)

  1. E jeste neki mrgud :( Sutra kada bake ne bude bilo, biće njemu jako teško, a ona očigledno nema osećaja za starije pa neće kasnije ni za njega :(

    Odgovori
  2. Ova će da s..be svadbu. A tek što će da bude dobra supruga, majka... Teraj to mladoženja dok je vreme. Čuj nju, da se "oždere" na svojoj svadbi. Pa ožderi se na devojačkoj večeri a sutra da budeš ko jelen.

    Odgovori
  3. Da se napije i opusti? Brate teraj ovo dok možeš, nije u babi problem. Ala će sutra da bude domaćica, majka... Brini pod hitno.

    Odgovori

Ostavite komentar