Ludnica u Subotici: Sto minuta igre, pet golova, čekanje VAR-a i penal u poslednjim trenucima!

Sve smo videli na meču Spartaka i Napretka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Arena sport / Printscreen

Još jedna interesantna utakmica u srpskom fudbalu.

U Subotici su se sastali Spartak i Napredak, a rezultat je bio 3:2 (2:0) za domaćina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, nije rezultat meča bio u prvom planu, već sudijske odluke iliti VAR tehnologija.

Subotičani su vodili 2:1 kada je Napredak, u 69. minutu meča, uspeo da zatrese mrežu. Uradio je to Saša Marjanović, strelac sjajnog gola u prošlom kolu, ali nije odmah mogao da se raduje. Iz Kuće fudbala u Staroj Pazovi, gde je instalirana VAR soba, potvrda je stigla sedam minuta kasnije.

Linije koje su izvučene pokazale su da je Marjanović bio u dozvoljenoj poziciji, da nije bilo ofsajda tokom gužve u petercu Spartaka i da je gol Napretka za izjednačenje regularan.

Tada je počelo slavlje fudbalera gostujućeg tima koji su, ispostaviće se, tim pogotkom stigli do izjednačenja, ali ne i boda.

Domaći fudbaleri su u četvrtom minutu nadoknade stigli do pobede – 3:2, preko Lazara Tufegdžića koji je pogodio sa bele tačke. Glavni arbitar je pokazao deset minuta nadoknade, a zbog faula golmana Vasiljevića nad Furtulom pokazao je i na belu tačku.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde bio je precizan, pa je čuvara mreže koji je u Kruševcu na pozajmici upravo iz redova crveno-belih poslao u jednu, a loptu u drugu stranu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar