12 godina sam lagala muža, a onda se SREO s mojim ljubavnikom: Ono što je uradio PAMTIĆU do kraja života

Više ništa u njenom braku nije kao pre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

– Lagala sam muža godinama i nisam ponosna na to. U braku smo 10 godina, a pre venčanja smo bili 2 godine zajedno – ovim rečima je jedna Engleskinja započela svoju priču.

– Dok smo se zabavljali pričali smo o bivšim partnerima i tada mi je rekao da je pre mene imao samo dve partnerke. Ja sam njemu rekla da sam vodila ljubav sa 3 momka. Posle dve godine veze smo se venčali i živeli smo dobro. On ima dobar posao i dobro zarađuje, mrzi svog šefa, ali ko to ne čini – objašnjava ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jednog decembra smo zajedno išli na božićnu proslavu njegove firme. Sedeli smo za stolom i razgovarali sa prijateljima, a on je otišao da nam donese piće. Kad se vratio, pozvao me je da upoznam njegovog šefa. Podigla sam glavu i ugledala svog bivšeg dečka sa kojim sam bila od 19. d0 21. godine. Prestala sam da se viđam sa njim nakon što smo muž i ja bili neko vreme zajedno. On me je odmah prepoznao i zagrlio.

Foto: Shutterstock

– Zatim je seo pored mene i počeo da priča i pije. Počeo je da priča stare priče i o našoj vezi. Moj muž je sedeo tamo, ali nije shvatao šta se dešava, niti ko je taj tip. Moj nekadašnji ljubavnik je počeo da priča o tome kako smo jednom vodili ljubav na haubi automobila, što je mog muža zaprepastilo.

– Kad smo došli kući, muž je zahtevao od mene da mu kažem istinu sa koliko muškaraca sam zapravo bila. Tada mi je dao ultimatum da mu kažem tačan broj ili da ga više nikada neću videti. Morala sam da mu priznam da je taj broj bio veći od trojke, kao i da mi je bivši dečko bio ljubavnik kad sam započinjala vezu sa sadašnjim mužem. Od tada on ne želi da razgovara sa mnom, a o odnosima mogu samo da maštam – završila je svoju priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar