Đukanović pozvao sve da UGASE naloge na Tviteru: “To je mreža koja ne dozvoljava SLOBODU govora” (VIDEO)

Đukanović je istakao da je reč o mreži koja nije kredibilna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pozvao je danas korisnike Tvitera da ugase naloge na ovoj društvenoj mreži, a povodom odluke ove kompanije da cenzuriše određene medije u Srbiji.

– Vidim da se digla strašna bura oko odluke Tvitera da cenzuriše medije, odnosno da označi medije koji navodno sarađuju sa Vladom, čak Tviter daje saopštenje u kojem kažu da je njima u interesu i da žele da se vidi ko sarađuje sa Vladom i da na taj način zbog potencijalne autocenzure i cenzure od strane države, odnosno od onoga ko navodno daje novac, da ti mediji onda nisu kredibilni sa informacijama – rekao je Đukanović i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mene interesuje kada će BBC-u da stave tako nešto, pošto je BBC medij britanske Vlade, odnosno, pod najdirektnijom kontrolom kraljevstva, njihove države. Ovo je inače jedna zločinačka namera Tvitera, ja sam odavno Tviter napustio i ovim putem želim da pozovem sve vas da napustite Tviter. To je mreža koja nije kredibilna, mreža koja cenzuriše, ne dozvoljava slobodu govora i morate isključivo da budete u skladu sa neoliberalnom politikom koju sprovodi Bajdenova administracija. Pozivam sve ljude da ugase Tviter profile i da jednostavno ne budu više na Tviteru, odnosno da svoje aktivnosti, političke stavove prebace na neke druge mreže – istakao je on.

@vladimirdjukanovic_rsfcПозив свим слободомислећим људима да напусте твитер ##twitter ##srbija♬ original sound – Владимир Ђукановић

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ja sam upravo to i uradio ... Ako ja treba da razmišljam o tome ko i kako će tumačiti moje komentare i kakvu odmazdu zbog toga mogu da doživim onda hvala, tako nešto mi ne treba. Ispada da će biti trgetirani svi koji pokušavaju da brane državu u kojoj žive a dobrodošli su IZDAJNICI koji hoće da je unište ... čist fašizam

    Odgovori

Ostavite komentar