OTPEČAĆENA TAJNA DOKUMENTA! Harvi Vajnstin pretio: Dženifer Aniston bi trebalo ubiti (FOTO)

Osuđen na 23 godine zatvora...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ProfiMedia

Čuveni holivudski producent Harvi Vajnstin, osuđen je na 23 godine zatvora zbog optužbi za silovanje i seksualni napad, a sada je objavljen transkript sa suđenja koje je uzdrmalo Holivud.

Okončan proces koji je potresao Holivud: Vajnstin osuđen na doživotnu robiju?

Naime, reč je  e-mailu sa pretećom sadržinom koji je producent poslao kao odgovor novinaru na pitanje da prokomentariše tvrdnje da je imao “imao nešto više” sa Dženifer Aniston.

Njegov odgovor u e-mailu je glasio: “Džen Aniston bi trebalo ubiti”, kratko je prokomentarisao putem elektronske pošte 31.oktobra 2017 godine na američki nacionalni praznik “Noć veštica”.

Krucijalni e-mail je pregledan od strane raznih stručnjaka na sudu u New Yorku prošlog četvrtka.

Tog dana je pročitano 100 dokumenata spisa predmeta “Vajnstin” među kojima je i sporni e-mail, a većina tih dokumenata je obelodanjena  još prošle srede pred izricanje presude poznatom producentu.

Nakon tvrdnji u američkoj javnosti da je Vajnstin pokušao seksualno da iskoristi i Dženifer Aniston, oglasio se njen branilac Stefen Huvejn.

“Nacionalna optužba je lažna. Dženifer Aniston nije uznemiravana niti napadnuta od strane Harvija”, potvrdio je advokat za “Variety”.

E-mail upućen Dženifer Aniston je bio samo jedna stavka od 1.000 otpečaćenih listova optužnice protiv Vajnstina.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar