NE PROPUSTI ŠANSU DA TVOJ GLAS ČUJE REGION

Dođi na veliku završnu audiciju za „Pinkove zvezdice“ u nedelju 22. avgusta na TV Pink!

"Pinkove zvezdice" predstavljaju regionalno muzičko takmičenje za decu do 15 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PR

Najpopularnije dečije muzičko takmičenja na ovim prostorima “Pinkove zvezdice”, je kroz dosadašnjih pet sezona iznedrilo velike talente, koji su nebrojeno mnogo puta uspeli da milionski auditorijum ostave bez daha.
Posle pauze, „Pinkove zvezdice“ se vraćaju na najgledaniju komercijalnu televiziju, a velika završna audicija održaće se u nedelju 22. avgusta u 13 časova u zgradi televizije Pink, Neznanog junaka 1.

Ukoliko misliš da si talentovan i da tvoj glas treba da čuje region, okušaj sreću i prijavi se za takmičenje koje je osvojilo ceo Balkan. Stručni žiri, predvođen producentima Markom Konom i Nemanjom Mihajlovićem, će se potruditi da još jednom odabere najbolje koji će se dobiti priliku da se kroz takmičenje bore za laskavu titulu “Pinkove zvezdice” u spektakularnoj šestoj sezoni.

Podsetimo, “Pinkove zvezdice” predstavljaju regionalno muzičko takmičenje za decu do 15 godina. Otkako je počeo sa emitovanjem 2014. godine, ovaj dečiji šou program je pridobio vernu publiku, koja je iz sezone u sezonu bila uz TV Pink. Tokom prve dve sezone, žiri su činili Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jelena Tomašević, Hari Mata Hari i Milan Stanković. U trećoj sezoni došlo je do promene kod muških članova žirija – Goci, Jeleni i Leontini pridružili su se Aleksandar Cvetković iz “Tropiko” benda i Sergej Ćetković. U četvrtoj sezoni je na mesto Aleksandra Cvetkovića došao Milan Stanković. Pobednica prve sezone bila je Marija Serdar, pobednik druge sezone Marko Bošnjak, treće Roko Blažević, a četvrte Ljuba Stanković.

Peta sezona nosila je naziv “Pinkove zvezdice – All Stars” i okupila je finaliste i superfinaliste iz prethodne četiri sezone. U petoj sezoni članovi žirija su bili Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Ko će u šestoj sezoni ocenjivati talentovane klince, ali i ko će se naći na velikoj sceni u borbi za titulu najsjajnije zvezdice, saznaćete u novoj televizijskoj sezoni, kada je planirano emitovanje šeste sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ na TV Pink!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar