OZBILJNO SA ĐUKOM

VIDEO: Belivukov klan je hteo da NAPAKOSTI Andreju i Danilu: Presretnuto PITANJE “Imate li šta za njega?”

Gost Vladimira Đukanovića bio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Novi gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. On je na početku govorio o tome šta je problem današnje levice, ne samo u Srbiji već na svetskom nivou, zašto se partija koju zastupa naziva „Pokret socijalista“, kao i zbog čega ima velike simpatije prema Dragutinu Dimitrijeviću Apisu.

Prolazeći kroz čitavu istoriju i komentarišući postupke kako vlasti, tako i običnih građana od doba Dušana Silnog, Vulin je dao zanimljivu konstataciju, a to je da uvek morate o ljudima suditi na osnovu vremena u kom su živeli.

Osvrnuvši se na klan Belivuk – Miljković, ministar unutrašnjih poslova je otkrio šta je prethodilo hapšenju pomenutih kriminalaca i njihove grupe. Takođe, on je objasnio da takve bande ne nastaju slučajno, čemu služe i da li iza ove mafijaške strukture stoji neko od visokopozicioniranih ljudi u državi.

U emisiji se došlo i do zaključka da, kako bi se oslabio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripadnici Belivukovog klana su udarili na njegovu porodicu:

– Brat predsednika Vučića, Andrej, je bio čovek koji se vrlo često pominje u komunikacijama pripadnika klana Belivuk – Miljković i ne pominje se kao neko koga bi voleli da vide, već u dosta lošem kontekstu. Sin predsednika Vučića, Danilo, pominje se u kontekstu praćenja, gde se nalazi, s kim se viđa, šta radi… Moje pitanje je što je njih to zanimalo? Imamo komunikacije koje smo presreli gde se kaže „Imate li šta za njega?“, pa vi sada procenite šta to pitanje znači – rekao je Vulin.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar