Đoković ima pakleni plan za osvetu na US openu: Viktor Troicki otkrio sve!

Prethodno učešće Novaka Đokovića na Flašing Medouzu završilo se diskvalifikacijom pošto je linijskog sudiju Lauru Klark (neprijatelja broj 1) pogodio lopticom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki istakao je da će Novak Đoković biti spreman za US open.

– Oporavio se, trenira naporno u Crnoj Gori i sprema se za US open – poručio je selektor Troicki za “Sportski žurnal”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo bi sjajno da osvoji titulu u Njujorku i kompletira sezonski grend slem. Verujem da će doći u Ameriku spreman i da će imati ogromnu motivaciju da se pokaže u najboljem svetlu – dodao je bivši srpski teniser, koji je sa njim na jadranskom primorju.

Posle tri osvojena grend slema u sezoni i neuspeha na Olimpijskim igrama, pred Đokovićem je najveće iskušenje u godini, a tada je on najjači i ima najbolji plan, kaže Troicki.

– Imao je dovoljno vremena da se oporavi posle Tokija i spremi se za Njujork. Ima još vremena do početka US opena, mislim da će dotle biti još spremniji. On to najbolje ume, da se vrati kada je najteže, kada je bilo teško da se izdigne i da bude još jači. Verujem da će tako biti i ovoga puta – poručio je Troicki i dodao da su Zverev i Medvedev najveći rivali Đokoviću na putu ka 21. grend slemu.

Prethodno učešće Novaka Đokovića na Flašing Medouzu završilo se diskvalifikacijom pošto je linijskog sudiju Lauru Klark (neprijatelja broj 1) pogodio lopticom, pa je tako propustio šansu da osvoji četvrti grend slem u Njujorku (2011, 2015. i 2018). US open počinje 30. avgusta i traje do 12. septembra.

Učešće Rafaela Nadala je neizvesno, Federera neće biti, kao ni branioca titule Dominika Tima, pa će Novaku najveći rivali sasvim sigurno biti Aleksander Zverev i Danil Medvedev, kao i uostalom cele ove sezone.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar