Drugarica ga nije pozvala na SVADBU, a udaje se u njegovoj kući: Iza ovog BIZARNOG slučaja stoji samo on

Iznerviran muškarac je poništio potom svoju odluku i novopečenom paru rekao da će morati da nađe novo mesto za svoje venčanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Culk Foto/Profimedia

Kako biste reagovali kada bismo vam rekli da je neko optužen za “sabotiranje venčanja”? E, upravo to se dogodilo jednom čoveku.

Naime, nakon što je svojim prijateljima ustupio kuću za održavanje svadbenog veselja, jedan mladić je poništio svoju odluku, jer ga, navodno, mladenci nisu pozvali na venčanje, a ovu priču preneo je britanski Miror.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U šokantnom postu na Reditu neimenovani muškarac je objasnio kako se jedna od njegovih najboljih drugarica, Karla, uskoro udaje, kao i da je želela da upriliči malo venčanje u dvorištu. Stoga, pitala je svog prijatelja da joj ustupi svoju kuću sa baštom, na šta je on i pristao.

Međutim, mladoženja je nedavno otkrio da su on i Karla nekada bili zajedno, i da je bila zaljubljena u njega. Zbog toga, mladoženji nije bilo prijatno da ga gleda na sopstvenom venčanju, te je zatražio da se tog dana bivši ljubavnik njegove izabranice ne pojavi na ceremoniji.

Foto: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

Kako mu poziv za venčanje nije stizao, šokirani čovek je pitao mladence gde planiraju da održe venčanje, a na njegovo još veće iznenađenje, novopečeni par mu je rekao da i dalje ostaje pri odluci da se brak sklopi u njegovoj kući.

Pišući na Redditu, čovek je rekao:

– Očekuje se da moja supruga i ja samo … ne budemo kod kuće tog vikenda.

Foto: Shutterstock

Nakon ove neprijatnosti, ovaj muškarac je rekao svojoj prijateljici da će morati da potraži drugo mesto za svoje slavlje.

– Mladoženja me ne želi u blizini jer mu nije prijatno, ali je dovoljno komforno da održi venčanje u mojoj kući? – zaključio je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar