Marinika MAFIJAŠICA: Trošila novac iz budžeta, ali tu nije kraj MUTNIM poslovima – evo šta je sve radila

Teško je nabrojati gde je sve još Marinika, narodski rečeno, zavlačila prste u teglu s medom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Za četiri godine, koliko je bila sekretar za sport i omladinu Vojvodine, Marinika Tepić, sadašnja potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, ojadila je pokrajinski budžet za više miliona dinara, kaže Marina Ristić, članica i urednica izdavačke delatnosti Srpske radikalne stranke.

Tepićeva je najpre, po dolasku na ovu funkciju, izmislila projekat „Seks za početnike”, koji je trebalo da bude uveden u 66 osnovnih škola u Vojvodini. Na sreću, kako ističe Ristićeva, roditelji nisu bili oduševljeni ovom idejom, o čemu je Objektiv već pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

OZBILJNA MAFIJAŠICA

Prema njenim rečima, milion dinara od ova tri miliona finansiran je u otvaranje jednog fitnes-centra u Pančevu.

‒ Milion dinara Marinika je dala za izgradnju teretane izvesnog simpatizera LSV Novaka Filipovića. Taj objekat zapravo nikad nije ni otvoren. Kada je Filipović u martu prošle godine uhapšen sa 1,4 kilograma marihuane, izjavio je da je Marinika od njega kao protivuslugu tražila da iseli iz Pančeva novinara Miroslava Milakova, dugogodišnjeg glavnog i odgovornog urednika RTV Pančevo, koji je neko vreme posvetio raskrinkavanju svih njenih afera – ističe sagovornica Objektiva.

Marinika izmislila projekat pa oštetila budžet za više MILIONA: Htela da zaradi na deci – sve OTKRIVENO 

ISPRAZNILA KASU

Pored ovih mutnih radnji, radikalka kaže da je teško nabrojati gde je sve još Marinika, narodski rečeno, zavlačila prste u teglu s medom.

‒ Ima tu još dosta stvari… Osim što je nemilice trošila novac iz budžeta, svog supruga je, recimo, vodila na razna službena putovanja. Poznato mi je da je nekim mladim vojvođanskim sportistima ostala dužna novac koji im nikada nije isplaćen na osnovu zasluženih nagrada. Takođe, zapošljavala je preko veze nekvalifikovane ljude, a zauzvrat im tražila novac za te usluge. Inspekcija je posle njenog odlaska sa mesta pokrajinskog sekretara zatekla praznu kasu i na stotine predmeta gde se vidi da je novac trošen nenamenski i bez ikakvog pokrića – zaključuje Ristićeva.

Piše: Goran Mitrović

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME ČITAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar