Marinika izmislila projekat pa oštetila budžet za više MILIONA: Htela da zaradi na deci – sve OTKRIVENO

Marinika Tepić ojadila je pokrajinski budžet za više miliona dinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Za četiri godine, koliko je bila sekretar za sport i omladinu Vojvodine, Marinika Tepić ojadila je pokrajinski budžet za više miliona dinara, kaže Marina Ristić, članica i urednica izdavačke delatnosti Srpske radikalne stranke.

Tepićeva je najpre, po dolasku na ovu funkciju, izmislila projekat „Seks za početnike”, koji je trebalo da bude uveden u 66 osnovnih škola u Vojvodini. Na sreću, kako ističe Ristićeva, roditelji nisu bili oduševljeni ovom idejom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Tepićeva je uzela već postojeću knjigu „Seks za početnike” i želela je da njen sadržaj implementira kroz radionice u škole, za šta je uzela tolike milione. Marinika je govorila kako je obezbedila više od milion dinara za realizaciju tog projekta. Međutim, građane Vojvodine je to koštalo 6,7 miliona dinara, s tim što je razlika od 5,7 miliona otišla na renoviranje kuće visokog funkcionera LSV Dušana Jakovljeva u Zrenjaninu, na čijoj je adresi registrovano udruženje „Skaska” – priča za Objektiv Ristićeva, koja je deo ovih kriminalnih radnji pomenula u predgovoru nove knjige Vojislava Šešelja „Ustašku ću zveknuti nanu Mariniki Čobanu”.

Foto:Printscreen

ŠORE KAO SPORT

Naša sagovornica ističe kako su je posebno zanimale mnoge malverzacije koje je sadašnja pomoćnica Dragana Đilasa izvršila dok je od jula 2012. do juna 2016. bila pokrajinska sekretarka za sport i omladinu.

‒ Malo je poznato da je iz budžeta Vojvodine dobila tri miliona dinara za organizaciju nekakvog svetskog prvenstva u seoskim vašarskim igrama, tzv. Banatskim šorama. Tepićeva je izgleda svoju funkciju shvatila mnogo široko kad je u sport uvrstila i banatske šore. Ona je navodno obezbedila opremu i učestvovala u organizaciji tog događaja. Međutim, finansiranje ovako nečeg nije moguće prema našem Zakonu o sportu i to je ona, naravno, znala, ali joj nije predstavljalo problem da iz vojvođanske kase isisa milione – kaže Ristićeva.

Piše: Goran Mitrović

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog broja Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Dali je ta RUMUNKA toliko vazna koja je promenila bar 3 ili 4 prezimena bila BUZDOVAN pa MOLDOVAN pa jos neko ,i na kraju nasla nekog buzdovana koji sigurno za pare ostavio joj prezime Tepic . Samo da vas obavestim da svaka druga RUMUNKA u Svajcarsku radi u ,zamislite gde:?

    Odgovori

Ostavite komentar