Okolina ISPIRALA usta s Ksenijom, a onda je stavila tačku na sve: “Boli tebe briga šta SELO priča” (FOTO)

Nju je posebno naljutilo to što, kako kaže, njene komšije šire gnusne laži, pa je rešila da nešto preduzme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/google streetview, Printscreen/Facebook

U današnje vreme sve više i više smo izloženi tračevima. Do naših ušiju, najverovatnije pod uticajem društvenih mreža, dopiru i priče koje nas se, u mnogome, ne tiču. Posebno nas isfrustrira kada čujemo neku glasinu o sebi.

Upravo to naljutilo je damu iz Hrvatske koja se predstavila kao Ksenija, a njena objava se već nedeljama širi društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako se da zaključiti, ona je na ulice svog grada postavila oglas u kojem se javno ograđuje od, kako insistira, lažnih priča o tome da je u vezi sa izvesnim Jakovom.

– Zovem se Ksenija. Udata sam i živim u skladnom braku sa svojim mužem. Unazad par meseci naveliko se priča da sam u ljubavnom odnosu s g. Jakovom. Nisam u nikakvim odnosima s g. Jakovom niti sam ikad bila. Javno osuđujem sve laži i spletke na ovakav način – navela je ona u svom oglasu.

– G. Jakove kralju … dok je tebi i Kseniji lepo, boli te briga što selo priča. Očigledno su ljubomorni mnogi na vas dvoje – napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

– Kraljica! – napisala je jedna devojka.

Šta je istina, kako je reagovao njen muž i da li se uopšte prepoznao, ostalo nam je samo da nagađamo. A, ako je ova gospođa u pravu, zaista nije u redu da joj okolina “podmeće” takve smicalice.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar